Magazin
17 Eyl 2011 14:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

LİVANELİ KONSERİNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ!

Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkan Zülfü Livaneli, aynı saatlerde Beşiktaş maçı ve FNO etkinliği olmasına rağmen konser alanının hınca hınç dolmasına şaşırdı.

Sevenleri yalnız bırakmadı    

Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı ve Fashion Night Out etkinliğine rağmen, sevenleri Harbiye’deki konserinde Zülfü Livaneli’yi yalnız bırakmadı. Sahneye çıkıp konser alanını hınca hınç dolu gören sanatçı, izleyiciye “Aşağıda Beşiktaş’ın maçı var. Yukarıda ise tüm mağazalar gece yarısına kadar açık, herkes Nişantaşı’nda. Televizyonda da Fatmagül... Sizin burada işiniz ne” diye takıldı.

İlk ve son hip hop bestem  

Konserin ilk bölümünde eski şarkılarını seslendiren Livaneli, ikinci bölümün açılışını teatral bir gösteriyle yaptı. Sanatçının “Leyla’nın Evi” oyunu için bestelediği hip hop şarkı, oyuncu Ayça Varlıer tarafından seslendirildi. “Bu benim yazdığım ilk ve son hip hop şarkıdır” diyen Zülfü Livaneli’ye konserin finaline doğru sahnede Kubat ve Yavuz Bingöl de eşlik etti. Resimaltı  

Konserin sonunda sahneye bir çift çıktı ve adam, kadının önünde diz çökerek evlenme teklif etti. “Evet” cevabının ardından herkesin şaşkınlıkla izlediği olaya açıklık getiren sanatçı, “Genç kardeşim bana niyetini söyledi, ben de bu güzel olaya herkesin şahit olmasını istedim” dedi.