Dünya
28 Kas 2023 18:52 Son Güncelleme: 28 Kas 2023 18:55

Lise kan gölüne döndü! 14 yaşındaki öğrenci, 15 yaşındaki arkadaşını öldürdü

Lisede çıkan kavgada 14 yaşındaki öğrenci, 15 yaşındaki sınıf arkadaşını bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Kavgada başka bir öğrenci de hafif şekilde yaralandı.

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde bir lisede öğrenciler arasında kavga çıktı. Güneydoğu Raleigh Lisesinin spor salonunda meydana gelen kavgada kan aktı. Kavgada bir öğrenci bıçaklanarak hayatını kaybetti.

14 YAŞINDA KATİL OLDU
Kavgada 14 yaşındaki öğrenci, 15 yaşındaki sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. O sırada başka bir öğrenci de hafif şekilde yaralandı.

ANNE OĞLUNU SAVUNDU
Arkadaşını bıçaklayarak öldüren çocuğun annesi Sherelle McLaughlin, oğlunun kendini savunmak için bıçak kullanmak zorunda kaldığını söyleyerek oğlunu savundu.

BÜYÜK ARBEDE YAŞANDI
Kameralara yansıyan kavganın bir kısmında, iki öğrencinin yüz yüze olduğu, ardından siyah ceketli bir gencin kırmızı ceketli bir öğrenciye yumruk attığı ve öğrencinin de kendi yumruğuyla karşılık verdiği görüldü. Daha sonra diğer öğrenciler de kavgaya karışınca büyük arbede yaşandı.

14 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ TUTUKLANDI
Kavga sonrası polis okulda cinayet ile ilgili gereken çalışmaları yapmak için okul bir günlüğüne kapatıldı. Arkadaşını öldüren 14 yaşındaki öğrenci tutuklandı.

 

ETİKETLER
#abd #lise #kavga