Spor
07 Haz 2023 20:26 Son Güncelleme: 07 Haz 2023 20:38

Lionel Messi'den sürpriz tercih: Kararını verdi!

PSG'ye veda eden Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi transferde ters köşe yaptı. Messi için Barcelona ve Al-Hilal olasılıkları ön planda gösterilirken, Messi, sürpriz bir tercih yaparak ABD'ye gitmeye karar verdi.

Barcelona sonrası PSG'ye imza atan ve Fransız devinde 2 yıl top koşturan Lionel Messi, beklenen performansı sergileyemeyerek takımdan ayrılmıştı. Messi son zamanlarında taraftarların da tepkisini çekmişti.

Yeni takımı merak konusu olan Messi'nin transferi netlik kazandı.

ABD'YE GİDİYOR!

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Lionel Messi'nin MLS ekibi Inter Miami'ye transferi an meselesi... Haberin detayında ABD temsilcisinin Arjantinli yıldızı önümüzdeki saatlerde resmen duyuracağı ifade edildi.

Inter Miami'nin MLS'in yayın gelirlerinin bir kısmını Lionel Messi'ye vereceği de iddialar arasında...

500 MİLYON EURO'YU REDDETTİ!

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in Messi'ye yıllık 400 milyon Euro'luk teklif sunduğu iddia edilmiş, daha sonra Suudi ekibinin bu rakamı 500 milyon Euro'ya çıkardığı belirtilmişti.

Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi ile Barcelona Başkanı Joan Laporta 2 gün önce bir araya gelmiş ve bu görüşme gazeteciler tarafından görüntülenmişti. Barcelona maaş sorununu çözemeyince Messi'nin tercihi ABD oldu.

ETİKETLER
#messi #psg #tercih #abd