Spor
31 Eki 2022 21:25 Son Güncelleme: 31 Eki 2022 21:42

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo aynı takımda buluşuyor! Dünya futbolunda yeni dönem

Dünya futbolunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Paris Saint-Germain'de Lionel Messi'nin sözleşmesi, sezon sonunda bitecek. Manchester United'da ise Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. MLS ekibi Inter Miami'nin ortak sahibi ve başkanı olan David Beckham, iki futbolcuyu da kadrosuna katarak yepyeni bir dönemi başlatmayı hedefliyor.

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'de Lionel Messi'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesine çözüm üretilmeye çalışılıyor. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da ise teknik direktör Erik ten Hag ile problem yaşayan ve kriz çıkaran Cristiano Ronaldo'nun ise takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

LIONEL MESSI VE RONALDO BULUŞUYOR

Efsane futbolcu David Beckham'ın ortak sahibi ve başkanı olduğu Inter Miami'nin dünya futbolunda yepyeni bir dönem başlatmayı hedeflediği ortaya çıktı.

İLK HEDEF MESSI

The Athletic'ten David Ornstein'ın haberine göre; Paris Saint-Germain'in sözleşme uzatmak, İspanya La Liga devi Barcelona'nın ise yeniden kadrosuna katmayı planladığı Lionel Messi için Inter Miami harekete geçti.

SÖZLEŞMESİ HAZIR

Inter Miami'nin sahiplerinin Lionel Messi'nin tüm isteklerinni karşılanacağı ve büyük avantajların yer aldığı bir sözleşme hazırladığı ifade edildi.

GERİ DÖNÜŞLER OLUMLU

Lionel Messi'nin babası Jorge Messi ile şu ana kadar birkaç yüz yüze görüşme yapan Inter Miami yetkililerinin şu ana kadar sıcak geri dönüşler aldığı belirtildi.

SICAK BAKIYOR

Arjantinli süper starın kariyerinin sonunda ülkesine yakın olan ve lüks yaşamıyla bilinen Miami'de olmaya sıcak bakabileceği de aktarıldı.

RONALDO İLE GÖRÜŞÜLDÜ

İngiliz efsanenin Ronaldo ile görüştüğü ve sezon sonunda imza attırmak için el sıkıştığı iddia edildi.

AYNI TAKIMDA OYNAYACAKLAR

İki transferin de gerçekleşmesi durumunda Messi ve Ronaldo, ilk kez aynı takımda forma giyecek.

ETİKETLER
#messi #ronaldo #amerika