Lindsay Lohan Disney prensesi oldu!

Bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Paper Magazine Dergisi ile bir moda çekimi gerçekleştirdi. Çekimlerde Disney prenseslerini yeniden canlandıran Lohan, verdiği röportajda ilginç açıklamalarda da bulundu...

Lindsay Lohan Disney prensesi oldu! - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan Paper Magazine Dergisi için kamera karşısına geçti. Çekimlerde Disney’in kült prenseslerini yeniden canlandıran Lohan, dergiye ilginç açıklamalarda bulundu. 

120
Lindsay Lohan Disney prensesi oldu! - Sayfa 2

Basının meraklı gözlerinden uzak durmayı tercih ettiğini belirten Lohan, iş gezisi için bile olsa New York’a ayak basmaktan son derece tedirgin ve gergin olduğunu söylüyor…

220
Lindsay Lohan Disney prensesi oldu! - Sayfa 3

“Amerika’da fotoğrafınızı çekmelerine rağmen hala sizi takip ederler” diyen 32 yaşındaki oyuncu “Eğer hapşırırsanız, ağlamış gibi görünmenizi sağlarlar ve ‘Ağladı’ yazarlar” diyerek basına olan tepkisini dile getiriyor. Şu an Dubai’de yaşayan Lohan açtığı mekanın bir aile ortamı olduğunu, insanların çocuklarıyla birlikte gelebileceklerini ve kendilerini güvende hissedebileceklerini de anlattı: “Burada eğlenebilirsiniz ve her saniye etrafınızda kameralar olmaz. Sadece parti için değil, güzel bir öğle yemeği için de gelebilirsiniz…”

320
Lindsay Lohan Disney prensesi oldu! - Sayfa 4

Lindsay Lohan iyi bir insan olduğuna da değiniyor: “İyi bir insanım. Kendime iyi bakıyorum. Sağlıklıyım. Eğlenmek hoşuma gidiyor ama bu dışarıya çıkıp içmem ve çıldırmam anlamına gelmiyor. İnsanlara yemek pişirmeyi ve iyi müzik dinlemeyi severim. Büyükannem der ki ‘Sadece sıkıcı insanlar sıkılır’ Bence bu doğru değil. Sıkıcı biri değilim ama çok sıkılıyorum. O nedenle de meşgul olmak için Lohan Beach Club’la ilgileniyorum.”

420