Gündem
09 Kas 2017 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Limak Filarmoni Orkestrası Türkiye turunda!

Dünyaca ünlü Türk tenor Murat Karahan’ın aynı zamanda sanat yönetmenliğini yaptığı Limak Filarmoni Orkestrası ‘Sanat Güneşimiz Zeki Müren’in şarkılarıyla Türkiye turuna başlıyor.

Çok sesli müziğin tanınması ve sevilmesi için çıktığı yolda İstanbul ve Ankara konserlerini başarıyla tamamlayan Limak Filarmoni Orkestrası, şimdi de Türkiye’yi karış karış gezmeye hazırlanıyor.

6 ARALIK’TA START VERİYOR

İstanbul ve Ankara’da verdiği iki konserle büyük hayranlık uyandıran orkestra, Türkiye turnesine 6 Aralık’ta Bursa’da başlıyor. Dünyaca ünlü Türk tenor Murat Karahan’ın liderliğinde ve sanat yönetmenliğinde kurulan orkestranın çıkacağı Türkiye turnesinde yine şefliğini ülkemizin müzikte en önemli isimlerinden Rengim Gökmen üstlenecek.

ZEKİ MÜREN ŞARKILARIYLA

Limak Filarmoni Orkestrası, Türkiye’nin “sanat güneşi” olarak adlandırılan sanatçımız Zeki Müren’in en sevilen şarkılarını, bambaşka bir yorumla, şimdi de Türkiye’nin dört bir yanında izleyicilerle buluşturacak. “Ülkemizin sanat güneşi” Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta yine doğduğu şehir olan Bursa’da başlayacak olan konserler aralık ve ocak ayı boyunca yaklaşık 10 ilde yapılacak. Dünyaca ünlü tenor Murat Karahan, düzenlenecek konserlerde Müren’in hafızalardan çıkmayan “Şimdi Uzaklardasın”, “Elbet Birgün Buluşacağız” ve “Yaralı Gönül” gibi onlarca parçasını seslendirecek.

LİMAK VAKFI ÇATISI ALTINDA

Limak Vakfı çatısı altında kurulan ve tamamı profesyonel yaklaşık 70 müzisyenden oluşan Limak Filarmoni Orkestrası’nın konser gelirleri Limak Vakfı altında yürütülmekte olan diğer sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.