Gündem
04 Mar 2012 19:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:24

LİG TV'NİN ACI KAYBI! KAMERAMAN VEDAT YAYLA HASTANE YOLUNDA CAN VERDİ!

Kamereman Vedat Yayla, yoğun bakım servislerinde boş yatak bulunmak istenirken hayatını kaybetti.

Kalp krizi geçiren kamereman Vedat Yayla, yoğun bakım servislerinde boş yatak bulunmak istenirken hayatını kaybetti. Yayla'nın ölümü meslektaşlarını yasa boğdu..

Uzun yıllar Show TV'de kameramanlık yaptıktan sonra özel bir yapım şirketinde çalışmaya başlayan kameraman Vedat Yayla, iş çıkışı Şişli Ortaklar Caddesi'nde aniden yere yığıldı.

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Yayla'yı beraberinde bulunan arkadaşları hemen Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırdı. Yayla burada yapılan ilk müdahale ile hayata döndürüldü. Ancak hastanenin yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için Yayla'nın başka bir hastaneye sevk edilmesi istendi. Bunun üzerine arkadaşları ve yakınları Alman Hastanesi ile irtibata geçti. Ancak arkadaşlarının iddiasına göre hastane yetkilileri yoğun bakım ünitesi için 10 bin TL peşin ücret istedi. Bu para bulunamayınca devlet hastaneleri araştırılmaya başlandı. Arnavutköy Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde boş yer olduğu bilgisi geldi.

GENÇ KAMERAMAN YOLDA FENALAŞTI
Ambulans ile Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne nakledilmek istenen Vedat Yayla Okmeydanı civarında yeniden fenalaştı. Ambulans hemen Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne giriş yaptı. Ancak 40 yaşındaki Yayla, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KENDİ ŞİRKETİNİ KURMUŞTU
Vedat Yayla, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu,Kanal 6 TV, Show TV ve CNBCE TV'de uzun yıllar kameraman olarak görev yaptı. Yayla daha sonra Portakal Yapım Şirketi'ni kurdu. Yayla ayrıca Lig Tv'de naklen yayınlar sırasında kameranlık görevini sürdürüyordu..

ETİKETLER
#lig tv #vedat yayla