Gündem
08 Mar 2012 17:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

LİG TV'DEN FATİH ALTAYLI'YA 'HAKAN ŞÜKÜR' YANITI!

Lig TV yönetimi Fatih Altaylı'nın yazdığı "Hakan Şükür cılkını çıkardı" başlıklı yazıya tepki gösterdi..

Lig TV yönetimi Fatih Altaylı'nın yazdığı "Hakan Şükür cılkını çıkardı" başlıklı yazısıyla ilgili 'yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için' bir açıklama yayınladı.

07 Mart 2012 tarihinde yayınlanan “Fatih Altaylı: ‘Hakan Şükür cılkını çıkardı’” başlıklı haberde, Hakan Şükür’ün Meclis komisyon toplantıları esnasında Lig TV yayınına bağlandığına ilişkin kamuoyunu yanlış yönlendirebilecek bilgiler yer almaktadır. Lig TV ve Digiturk hakkında kamuoyunda oluşabilecek yanlış anlamaların önüne geçmek amacıyla bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Haberde aktarılan “Sivasspor-Galatasaray maçı sonrası Şansal Büyüka, "Hakan bu akşam Meclis'te komisyon toplantısında, ama Meclis'ten canlı yayınımıza katılacak" dedi. Ve Hakan, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili en önemli konulardan biri olan Milli Eğitim'deki değişikliğin konuşulduğu komisyon toplantısından yayına bağlandı.’’ ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Lig TV’nin 05 Mart 2012 tarihli Maraton programında Sn. Şansal Büyüka, Sn. Hakan Şükür’ün Meclis komisyon toplantısında olduğunu ve toplantı biterse yayına bağlanacağını belirtmiş; ancak toplantının bitmemesi sebebiyle canlı yayın bağlantısı gerçekleşmemiştir. Bu gerçek, Lig TV İnternet sitesinde bulabileceğiniz yayın kayıtlarında da açıkça görülmektedir.

Konu ile ilgili açıklamamızı bilgilerinize sunarız. 

Saygılarımızla,
Digiturk Kurumsal İletişim