Polemik & Kulis
17 Mar 2010 14:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

LİG TV'DEN AYRILAN HANGİ GÜZEL SUNUCU EKRANLARA DÖNÜYOR? NEREDE?

Bir süre önce Lig TV ile yollarını ayıran isim bundan böyle hangi kanalda olacak? Güzel sunucu yeni kanalının ilk programında neler yaşadı?

6 ay önce Lig TV‘den ayrılan Dilara Gönder ekranlara geri döndü. TRT‘nin Formula 1 ekibine giren güzel sunucu F1′in yeni yüzü oldu.

Bahreyn‘deki sezon açılısında gözler Dilara‘nın üzerindeydi. İlk yayınında bütün pilotlarla hem İngilizce hem de almanca röportajlar yapan sunucu, Michael Schumacher‘in dikkatinden kaçmadı. Schumacher’in İngiliz gazetecilerle yaptığı basın toplantısında sorusuna Almanca başlayan Dilara‘yı önce Michael‘in basın danışmanı İngilizce devam etmesi konusunda uyardı. Bunun üzerine sözlerine İngilizce devam eden Gönder, heyecanlanınca kafası karıştı ve sorusunda hem Almanca hem İngilizce sözcüklere yer verdi.

Bu karışıklık karsısında kahkahalarına engel olamayan efsanevi alman pilot Almanya‘nın en büyük televizyon kanalı RTL ekibine döndü ve Dilara‘yı işaret ederek ‘Çok hoşuma gitti,bu çok iyiydi..’ diyerek ’senin için soruyu ben çeviririm’ jestini yaptı.

Oluşan bu ortama dünya basınının da ilgisi büyüktü. Olayın ardından RTL televizyonunun Dilara‘ya bu eğlenceli diyalog için teşekkür ettiği öğrenildi.