Televizyon
17 Ağu 2011 01:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

LİG TV'DE YENİDEN YAPILANMA! KİM, HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ?

Lig TV'deki yeniden yapılanma kanal çalışanlarına Şansal Büyüka'nın yardımcısı Kemal Kardaş tarafından şöyle duyuruldu.

Değerli Arkadaşlar,

Bugün açıkladığımız yeni organizasyon şeması ile ilgili bazı hususların altını çizmek isterim.
Yeni Organizasyon Şemamıza göre çalışmalarımızı 4 Ayrı Bölüm altında yürütüyor olacağız.
Program Bölümü başında Vekelaten  bulunan Sayın Murat Açıkgözoğlu asalaten atanmış ve Yayın Yönetim ve Kurgu – Montaj  Departmanları da kendisine bağlanmıştır.
Lig TV 1-2-3 Kanallarımızın tüm içerik,yayın esaslarının hazırlanması ve takibi , yayın yönetimi Program Bölümü tarafından yürütülecektir.
Sayın Murat Açıkgözoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.
Yine Program Bölümümüz altında yeralan İçerik Birimi, Yayın Yönetim Birimi ile birleştirilerek, Sayın Zeynep Acar’a bağlanmıştır.Kendisine görevinde başarılar dileriz.
Program Bölümümüz altında yeralan Haber Departmanımız bugün itibarıyla ayrı bir birim olarak Genel Yayın Yönetmenliğine bağlanmıştır.
Geçtiğimiz yıl çok iyi bir performans gösteren Haber Müdürümüz Sayın Bahri Havadır’a teşekkür ederiz.Kendisi  yeni sezonda Maraton, Futbol Gündemi, Günün Sonu programlarımızda yapımcı olarak katkı sağlayacaktır.
Yeni görevinde başarılar dileriz.
Haber Bölümünün başına Sayın Aybars Hünalp atanmış olup, yeni görevinde başarılar dileriz.
Program Bölümü altında yer alan Yapım ve prodüksiyon departmanı, Sayın Bora Koçyiğit’in başında olduğu Yayın Hakları ve Koordinasyon Bölümü altında yeralacaktır.
Sayın Bora Koçyiğit’e yeni görevinde başarılar dileriz.
Ekte detaylı olarak yer alan organizasyon şemamızı ve yeni yönetim modelimizi dikkatlice incelemenizi rica ederim.
Yüksek bedel ile alınan ihale sonrası artan sorumluluğumuz, yeni eklenecek olan Lig TV 3 kanalımızla birlikte , bu sezon daha da artmıştır.
Bugüne kadar olan özverili çalışmalarınızın artarak devam edeceğine inancım tam olup, daha verimli çalışarak Lig TV 1-2-3 kanallarımızda üreteceğimiz Programlarımızla üyelerimizin daha kaliteli  spor programlarına ulaşmasını hedefleyeceğiz.
Hepinize başarılar dilerim.
Sevgilerimle,

Kadir Kardaş