Gündem
12 Ağu 2010 18:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

LİG TV'DE YENİ YAPILANMA! KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ?

Şansal Büyüka'nın Genel Yayın Yönetmenliği'nden ayrıldığı Lig Tv'de bugün hareketli saatler yaşandı.

Şansal Büyüka ve Sedat Kaya’nın istifalarının ardından Lig tv’de yönetim yeniden şekillendi..

Lig tv’deki değişiklikleri Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem, tüm çalışanlara elektronik posta atarak duyurdu.

İşte Lig tv’nin yeni yapılanmasını duyuran Özerdem’in maili:

Değerli Arkadaşlar,

Digiturk ve Lig Tv ailesine uzun yıllar büyük emeği geçmiş olan Sayın Şansal Büyüka Lig Tv Genel Müdürlüğü görevinden ayrılımış, ancak Lig Tv Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Lig Tv İcra Kurulu Üyeliği ve Maraton Programı yapımcı ve yorumculuk görevlerine devam edecektir. Lig Tv’nin bugünlere gelmesindeki büyük katkıları için teşekkür eder, omuz omuza çalışmalarımızın bundan sonrada aynı heyacan ile devam edeceğini belirtmek isterim.

Kendisinden boşalan Lig Tv Genel Müdürlüğü görevinin yerine “Spor Kanallarından Sorumlu Genel Yayın Yönetmenliği” pozisyonu tesis edilmiştir. Bu pozisyon Digiturk Genel Müdürüne rapor ederek çalışacaktır. İlgili göreve vekaleten Digiturk’un ilk günlerinden beri başarıyla görev yapmış olan Sayın Kadir Kardaş atanmıştır. Sevgili Kadir Kardaş’ın bugün itibariyle vekaleten yüklendiği bu görevin altından başarıyla kalkacağına inanıyoruz. Halihazırda “Spormax” kanalının “Yayın Yönetmenliğini” yürüten Sayın Murat Açıkgözoğlu aynı zamanda kanalın idari yöneticiliğini de üstlenecektir.

Ayrıca Lig Tv Genel Müdür Yardımcısı Sayın Sedat Kaya’nın görevinden ayrılmasıyla Haber Müdürlüğü pozisyonu ikiye ayrılmış ve bu görevlere Sayın Bahri Havadır ve Sayın Gürel Yurttaş atanmışlardır. Sayın Sedat Kaya bundan sonra bizlere Maraton Programlarında yapımcı olarak dışarıdan destek olacaktır.

Yeni yayın dönemimizin tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını ve atanan arkadaşlarımın yüklendikleri görev ve sorumluluklarda sonsuz başarılar elde etmelerini temenni ederim.

Sevgilerimle,

Ertan Özerdem