Televizyon
22 Tem 2015 11:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:45

Lig TV'de deprem! Ünlü yorumcu ile yollar ayrıldı!

Lig TV'de yayınlanan Maraton programı yorumcusu Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı

Digiturk'ü beIN MEDIA GROUP'un satın almasıyla birlikte yaşanacak büyük değişim Lig TV'ye de yansayacak.

DENİZLİ'NİN YERİNE ÖNDER ÖZEN

Önümüzdeki günlerde isminin ve içeriğinin komple değişmesi beklenen Lig TV'de Maraton programı yorumcusu Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda Mustafa Denizli'nin yerine Önder Özen olacak. Mustafa Denizli'nin yerine Tümer Metin'e Şansal Büyüka ve Önder Özen eşlik edecek.

LİG TV İSMİ DEĞİŞİYOR

Digiturk'u satın alan beIN MEDIA GROUP CEO'su Nasser Al-Khelaifi ilk açıklamasında "Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz." demişti. İşte bu açıklmanın üzerinden ilk adım Lig TV'de atıldı.

YENİ İSİM VE LOGO SIR GİBİ SAKLANIYOR

Lig TV üzerinde özellikle Ortadoğu'da ses getirecek büyük yatırımları hedefleyen şirket ilk değişikliği isimde yaptı. Lig TV'nin ismi ve içeriği tamamen değişti. Yeni isim ve içerikle ilgili bilgi verilmezken yeni isim ve logo sır gibi saklanıyor.

YENİ PATRON PSG'NİN BAŞKANI

Şirketin CEO'su Nasser Al-Khelaifi, Frarsızların ünlü futbol kulübü Paris Saint-Germain'in CEO'su ve başkanı. Çukurova Grubu'nun Digiturk'teki ortaklığına ilişkin yönetim hakları, Mayıs 2013 tarihinden itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilmekteydi.