Gündem
10 Ağu 2010 18:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

LİG TV GENEL YAYIN YÖNETMENİ ŞANSAL BÜYÜKA İSTİFA ETTİ! (MEDYARADAR - ÖZEL)

Şansal Büyüka, Lig Tv Genel yayın Yönetmenliği'nden istifa ettiğini elektronik posta aracılığıyla duyurdu!

Digitürk’e bağlı Lig TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti..

Ünlü spor adamı, istifa etmesine rağmen partnerleri Mustafa Denizli ve Haşmet Babaoğlu ile birlikte Maraton programını yapmayı sürdürecek..

İşte Büyüka’nın arkadaşlarına geçtiği istifa maili :

Değerli çalışma arkadaşlarıma,

Lig TV Genel Müdürlüğünden , kendime daha fazla zaman ayırma adına ayrılıyorum . Bu konuda bana gerekli anlayışı gösteren ve bu görevi yaptığım sürece çok büyük desteğini gördüğüm Digitürk Genel Müdürü Sayın Ertan Özerdem ‘e ve tüm çalışma arkadaşlarıma içten ve en samimi teşekkürlerimi sunuyorum.

Lig TV ‘de bundan sonra Maraton programının yapımcılığı ve yorumculuğuna , ayrıca LİG TV yönetim kurulu Başkan Vekilliğine ve İcra Kurulu üyeliğine devam edeceğim. Ayrıca her fırsatta LİG TV ‘nin içinde arkadaşlarımla omuz omuza olmayı sürdüreceğim . Kısa süre içinde kurduğumuz ve dokuz yılda Türkiye ‘nin en büyük markalarından biri haline geldiğine inandığım LİG TV ‘deki çalışma arkadaşlarıma ve bu konuda emeği geçen herkese binlerce defa teşekkür ediyorum.

Hepinizi çok seviyorum.

Şansal Büyüka

MEDYARADAR - ÖZEL