Spor
25 Kas 2021 13:41 Son Güncelleme: 25 Kas 2021 13:45

Lider Galatasaray tur için sahaya çıkıyor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5.hafta maçında Marsilya'yı konuk edecek. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. haftasında Galatasaray ile Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile kozlarını paylaşacak. Marsilya'yı konuk edecek olan Galatasaray, 1 puan alması halinde Avrupa Ligi'nde bir üst tura adını yazdıracak.

Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını Eduard Beitinger ile Robert Kempter üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Florian Badstübner olacak.

Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

TUR İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Sarı Kırmızılılar, grupta 8 puanla namağlup lider durumda bulunuyor. Tüm maçlarda berabere kalan Fransız takımı ise 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Galatasaray, taraftarı önünde 1 puan alması durumunda ilk 2'de yer alarak gruptan çıkmayı garantileyecek.

GALATASARAY - MARSILYA MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Marsilya: Pau Lopez, Lirola, Saliba, Caleta-Car, Amavi, Kamara, Guendouzi, Harit, Gerson, Cengiz Ünder, Milik

ARDA İLE BOEY YOK

Galatasaray'da Arda Turan ile Fransız sağ bek Sacha Boey karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de Marsilya maçında görev yapamayacak.

İKİ İSİM SINIRDA

Galatasaray'da Mbaye Diagne ile Fernando Muslera karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda 9 Aralık'ta Lazio ile deplasmanda yapılacak kritik müsabakada cezalı duruma düşecek.

MARSILYA'DA İKİ EKSİK

Olimpik Marsilya'da ise cezalı Dimitri Payet ile Valentin Rongier Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.