Magazin
11 Ara 2013 08:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:48

Lezbiyen aşık, Türkiye eski güzelinin kabusu oldu!

Eski Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisine aşık olan ve tehdit eden kız arkadaşını savcılığa ikinci kez şikayet etti.

Eski Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisine aşık olan ve tehdit eden kız arkadaşını savcılığa ikinci kez şikayet ederek, ‘ölüm korkusuyla yaşamak istemiyorum’ dedi.
 
Lezbiyen aşığına 5 yıl hapis istendi

MISS Turkey 2011 güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisine aşık olduğunu söylemesi üzerine arkadaşlığını kestiği kız arkadaşı E.A. tarafından yüzüne kezzap atılmakla ve öldürülmekle tehdit edildiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.
 
Bu şikayet üzerine E.A hakkında 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılırken, tehditlerden korkan Pamuk davadan çekilmişti.
 
Pamuk tehditlerin devam etmesi üzerine BİMER’e mail göndererek, evden dışarıya korkuyla çıkar hale geldiğini, E.A’nın tehditlerinin devam etmesi üzerine korunmadığı gerekçesiyle açtığı davadan da çekilmek zorunda kaldığını anlattı.
 
‘Yardım istiyorum artık. Korunmak istiyorum. Bu tür insanlar hak ettikleri yere girsin ve ceza alsın. Ben ölüm korkusuyla dışarı çıkmak istemiyorum” diyen Pamuk, E.A. ve arkadaşı Y.D.’den tehditler nedeniyle ikinci kez şikayetçi oldu. Savcılık E.A ve Y.D hakkında “tehdit” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.