Magazin
16 Ara 2010 08:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:53

LEYRA YAPIM'IN YILBAŞI PARTİSİ SOSYETENİN TOPLU DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE DÖNÜŞTÜ!

Cenk Eren'in sahne aldığı My Pavyon, önceki akşam bir değil, iki değil tam 5 kutlamaya ev sahipliği yaptı.

Ali Sayar, Sabi Totah ve Cenk Eren’in sahibi olduğu aynı zamanda Cenk Eren’in sahne aldığı My Pavyon, önceki akşam bir değil, iki değil tam 5 kutlamaya ev sahipliği yaptı. Cemiyet hayatının, magazin ve medya dünyasının seçkin isimlerinin katıldığı gecede eğlence adeta tavan yaptı.

Leyla Alaton, Deniz Adanalı, Gözde Sarar, Sinem Yıldırım, Arte Tahir, Mehmet, Mert Davran, Sibel İlkiz, Perihan Akı, Deniz Murathanoğlu, Sibel Serin, Melis Yelkenci, Gül Ergi, Dr. Alp Mamak, Emel Yürüker, Uğur Batur, Gürhan Ersin, Ahmet Turan, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Kubilay Tümen, Günsel Ülkü, Fikret-Meral Çalışıcı, Seval Birinci, Atilla Saral, Özge Ulusoy, Engin Özmen gibi isimlerin katıldığı gecede, 5 ayrı kutlama aynı anda yapıldı.

Leyra Yapım bünyesindeki Nilgün Çolak’ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu Q’en magazin, Q Plus magazine dergileri ile metropoliq.com’un yılbaşı özel partisinde bir araya gelen bu ünlülerden Sinem Yıldırım, Perihan Akı, Kubilay Tümen ve Seval Birinci’nin de doğum günleri kutlandı. Önce şarkıcı Afet’in, sonrasında Cenk Eren’in sahne aldığı gecede, saatler tam12’yi gösterdiğinde sahneye getirilen ve Venüs Pastanesi tarafından geceye özel olarak hazırlanan, üzerinde Q’en magazin ve Q Plus magazin dergilerinin son kapakları ile metropoliq.com logosunun bulunduğu dev yılbaşı pastasını, Nilgün Çolak, Sinem Yıldırım, Perihan Akı, Seval Birinci, Kubilay Tümen birlikte kestiler.

Cenk Eren’in normaldeki program süresinin çok üzerinde sahnede kaldığı özel yılbaşı partisinde ünlü konuklar tam anlamıyla felekten bir gece çaldılar. Doğum günleri büyük bir coşkuyla kutlanırken, cemiyet hayatının ünlüleri bu muhteşem parti ile yılbaşına erken
girdiler.