Leyla ile Mecnun'un setinde yeni kriz! Ağlama noktasına getirene kadar azarladı

Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt arasında yaşanan 9 yıllık küslüğün ortaya çıkmasının ardından Leyla İle Mecnun'un setinde yeni iddialar gündeme geldi.

Leyla ile Mecnun'un setinde yeni kriz! Ağlama noktasına getirene kadar azarladı - Sayfa 1

10 yıl sonra Exxen için yeniden çekilen Leyla İle Mecnun'da Erdal Bakkal ile İskender karakterlerine hayat veren Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan'ın neden beraber sahnesinin olmadığı merak konusu olmuş ve iki oyuncunun 9 yıldır küs olduğu ortaya çıkmıştı.

113
Leyla ile Mecnun'un setinde yeni kriz! Ağlama noktasına getirene kadar azarladı - Sayfa 2

Cengiz Bozkurt'un Taylan'ın set çalışanlarına yönelik yaptığı mobbinglere isyan ettiği ve Taylan'la karşılıklı sahne çekmeme şartıyla dizinin dijitalde yayınlanacak yeni bölümlerinde oynamayı kabul ettiği öğrenildi.

213
Leyla ile Mecnun'un setinde yeni kriz! Ağlama noktasına getirene kadar azarladı - Sayfa 3

AĞLAMA NOKTASINA GETİRENE KADAR AZARLADI

 Öte yandan Exxen için çekimlerine yıllar sonra başlanılan dizide de Ahmet Mümtaz Taylan’ın huysuzluklarına devam ettiği, yardımcı yönetmen Çağatay’ın yüzüne telefon fırlattığı ve kendisini sete götürürken yolu biraz uzatan prodüksiyon görevlisini de ağlama noktasına getirene kadar azarladığı iddia edildi.

313
Leyla ile Mecnun'un setinde yeni kriz! Ağlama noktasına getirene kadar azarladı - Sayfa 4

SET ÇALIŞANLARI MİKROFONUNUN AÇIK KALMASI YÜZÜNDEN HER ŞEYİ DİLEDİ

 Tv100’de yer alan habere göre; çalışanın işi bırakmak istemesinin ardından yönetmen Onur Ünlü Taylan’a çok sinirlendi ve yürütücü yapımcısı İsmail İçen, Taylan’ı karavana konuşmaya davet etti.

413