Leyla ile Mecnun yıllar sonra bir arada! Setten ilk görüntüler geldi…

Leyla ile Mecnun yeniden çekilmeye başlandı. Yıllar sonra tekrardan bir araya gelen dizinin oyuncuları, ilk buluşmadan keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. Ali Atay'ın paylaşımı ise olay oldu.

Leyla ile Mecnun yıllar sonra bir arada! Setten ilk görüntüler geldi… - Sayfa 1

TRT 1'de 2011-2013 yılları arasında yayınlanan absürt komedi türündeki 'Leyla ile Mecnun', sekiz yıl önce sona ermesine rağmen Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin takipçileri, yeni bölümleri dört gözle beklemeye başladı.

110
Leyla ile Mecnun yıllar sonra bir arada! Setten ilk görüntüler geldi… - Sayfa 2

Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant'ın paylaştığı dizinin yeniden çekileceği ve Exxen'de yayınlanacağı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

210
Leyla ile Mecnun yıllar sonra bir arada! Setten ilk görüntüler geldi… - Sayfa 3

Afiş çekimi için bir araya gelen ekip, dün dizinin yönetmeni Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak'la birlikte toplantı yaptı. Oyuncular ve ünlü yonetmen, ilk toplantıdan fotoğrafları Instagram'dan paylaştı.

310
Leyla ile Mecnun yıllar sonra bir arada! Setten ilk görüntüler geldi… - Sayfa 4

Öte yandan dizide Leyla'yı kimin oynayacağı da Ünlü'nün paylaşımıyla açığa çıktı. Başarılı yönetmen, yeni Leyla'nın son olarak 'Masumiyet' dizisinde rol alan genç oyuncu Deniz Işın olduğunu duyurdu.

410