Televizyon
01 Haz 2021 21:42 Son Güncelleme: 01 Haz 2021 21:45

Leyla İle Mecnun ne zaman başlayacak? Ünlü yönetmenden heyecanlandıran paylaşım!

Exxen platformu için yeniden çekilen Leyla İle Mecnun dizisi ile ilgili ünlü yönetmen Onur Ünlü’den heyecanlandıran bir paylaşım geldi…

Leyla ile Mecnun dizisi Exxen için yeniden çekiliyor. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Yönetmen Onur Ünlü ise Instagram hesabından Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Efsane dizi Leyla ile Mecnun'un yeniden tam kadro olarak çekileceği ve Exxen'de izleyeciyle buluşacağını açıklanmıştı. Diziyle ilgili yeni paylaşım, yönetmen Onur Ünlü'den geldi.

Dizinin hayranlarının bir bakışta hatırlayacağı Kireçburnu sahilinin görüntüsünü paylaşan Onur Ünlü bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı efsane dizi Leyla İle Mecnun, Exxen'de yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'de en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizinin kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant gibi usta isimler alıyordu.