Televizyon
13 Tem 2018 09:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:45

Levent Gültekin'den olay Muharrem İnce iddiası: Seçim gecesi sarhoştu, eve kapattılar!

Muharrem İnce'nin seçim gecesi alkol aldığını iddia eden Gültekin, "televizyon karşısına çıkamayacak kadar çok alkol aldı" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Levent Gültekin, 24 Haziran gecesinde televizyonların karşısına çıkmayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçildiğini FOX TV’de seçim yayını yapan gazeteci İsmail Küçükkaya’ya gönderdiği “Adam kazandı” mesajı ile kabul eden CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim gecesi sarhoş olması nedeniyle canlı yayına çıkmadığını iddia etti.

Medyaskope yayınına konuk olan Levent Gültekin şu ifadeleri kullandı:

“İnsanlar sana çok basit bir soru souyor: ‘Sen o gece çıkıp niye bir cümle etmedin?’ Niye bir cümle etmediğini herkesin bildiği, fakat benim de söylemeye utandığım o insanların da utandığı  söylemediği şey şu:

Muharrem Bey, o gece seçimin hemen bitiminden itibaren alkol almaya başlıyor. Saat 11’e kadar tahmin ediyorum ki biraz fazla alıyor. O saatten itibaren televizyonların karşısına çıkamayacak duruma geliyor ve eve kapatıyorlar. Eminim. Bu kesin. Ben emin olmadığım bilgiyi paylaşmam. Şimdiye kadar hiç paylaşmadım.” 

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Didem Arslan'ın sorularını yanıtlayan İnce iddialara ilişkin, ''54 yaşında cumhurbaşkanı adayı, eşinin, 8-9 aylık gelininin, kardeşlerinin, avukatların yanında, böyle birşey olabilir mi, ben bu ülkeye yönetmeye talip olmuş biriyim, bunları söyleyenler ahlaksızdır'' yorumunda bulundu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÖZÜR DİLEDİ: ESAS OLAN MUHATABIN YAPTIĞI AÇIKLAMADIR

Levent Gültekin daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklama için özür diledi. Gültekin, "O geceki karanlık noktaların yarattığı umutsuzluğu dağıtayım derken paylaştığım bu gereksiz bilgiden dolayı herkesten özür dilerim. tekrar edeyim kaynağım sağlam olsa da esas olan muhatabın yaptığı açıklamadır. Niyetimiz iyi birşey yapmak olsa bile birşey yaparken yanlış yapıyoruz, hata ediyoruz, insanız hata insana ati birşey. Bazen kendimize yakışmayacak söz ve davranışlarda bulunuyoruz. Niyetin iyi olması o yanlışları aklamıyor." ifadelerini kullandı.