Televizyon
20 Mayıs 2016 14:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Lerzan Mutlu'nun Oya Aydoğan'a 'sinsi' dediği görüntüler ortaya çıktı!

Kanal D'deki Renkli Sayfalar'da, Oya Aydoğan'a 'sinsi' ve 'sana bilendim' gibi sözlerle yüklenen Lerzan Mutlu'nun görüntüleri ekrana taşındı.

Renkli Sayfalar programında Oya Aydoğan'ın ölümünden sonra Lerzan Mutlu'yla ilgili olay açıklamalar yapan Bülent Ersoy'un sözlerini doğrulayan görüntüleri yayınladı.

İşte Lerzan Mutlu, canlı yayında Oya Aydoğan'a "reyting alamaz bu sakın buraya getirmeyin dediğini biliyorum. Senin sinsililklerin yüzünden bilendim ben" dediği anları ekrana getrien Renkli Sayfalar'daki o görüntüler:



LERZAN MUTLU ŞAKA YAPTIM! VİCADANSIZLAR

Lerzan Mutlu, Kanal D'de ekrana gelen Renkli Sayfalar programında kendisi için karalama kampanyası başlatılmasına tepki gösterdi.

Oya Aydoğan'a sinsi dediği görüntülerin yayınlanması üzerine programda açıklama yapan Lerzan Mutlu, şu açıklamaları yaptı:

'Oya Abla'nın cenazesine gitseydim...'

'Eğer ben cenazeye gitseydim, bana birşey söylediklerinde susacak bir kadın değilim. Bir iftira karşısında asla susacak bir kadın değilim. Benim oraya gitmem ve böyle bir şey yaşanması cenazenin üzerine çıkacaktı. Ben ölüye ve hastaya saygımdan Oya Abla'cığımın cenazesinin üzerine çıkacak bir şey yapmamak adına gideyim mi, gitmeyeyim mi diye düşünüp saygımdan gitmedim. Rahatlayın işte. Bunu ben konuşmamda da söyledim ama siz almak istediğiniz yeri alıyorsunuz ya o yüzden size de hak veriyorum.'

'Şaka amaçlı söyledim'

'Bizim bir görüntümüzü yayınlıyorlarmış şu anda. Biz birbirime çok espri yapan bir masayız. Tabiki heryerde olduğu gibi birbirimize kırgınlıklarımız oluyor. Bizi iyi izleyen seyircilerimiz çok iyi bilir. Biz birbirimize şaka amaçlı böyle sözler defalarca söyledik. Beni vuracak başka şey bulamıyorsunuz. Bununla üzerime geliyorsunuz. Görüntüleri Pazartesi günü ben de yayınlayacağım. Sosyal medya hesabıma da koyacağım. Haydi canım, önünüzden yiyin! Sizin ölüye de saygınız yok. Hastaya da saygınız yok. Öksüz kalmış gencecik çocuğa da saygınız yok. Allah'ın insanlara en büyük bahşettiği şey vicdandır. Vicdan, insanın içindeki Tanrı'dır.