Magazin
11 Haz 2019 10:41 Son Güncelleme: 11 Haz 2019 11:04

Lerzan Mutlu’dan olay açıklama: Aşk hayatım b.k gibi!

Magazin dünyasının usta ismi Ali Eyüboğlu ile başarılı televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları ve Wedicorp işbirliği ile izleyicilerine ulaşan “Magazin Noteri”, yaz döneminde de tüm hızı ile takipçilerine ulaşmaya devam ediyor.

Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın programı “Magazin Noteri”nin Pazartesi konuğu; ünlü yıldız Lerzan Mutlu oldu. 

“AŞK HAYATIM B… GİBİ!”

Ali Eyüboğlu’nun “Aşk hayatın nasıl?” sorusuna, ünlü yıldız Lerzan Mutlu “Burada kullanabilir miyim b… gibi” diye cevap verdi. Aşk hayatı ile ilgili açıklamalarına “Babam karakterinde beni kollayacak birini istiyorum ama hep yaşları benden küçük oluyor. Hiç yakışıklı bir adama da aşık olduğumu hatırlamıyorum, hepsi kusurlu tiplerdi” sözleri ile devam etti.

BÜLENT ERSOY BENİ TEHDİT ETTİĞİ İÇİN CEZA ALDI!

Lerzan Mutlu, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın Bülent Ersoy ile ilgili sorularına ise hiçbir yerde yapmadığı bomba açıklamalar ile cevap verdi. İşte Lerzan Mutlu’nun “ilk kez burada açıklıyorum” dediği olay açıklamaları:

“Bülent Ersoy Kanal D’de yayınıma bağladığında da asla konuşmayacağımı ve asla bir araya gelemeyeceğimizi söyledim. Bunun nedeni şuydu; Oya Oydoğan rahmetli olduğunda onu bir güzel hastanede gazlıyorlar. Tabii kendi söylemi ‘gaza geldim’ diyor. Ama o dönem Beyaz TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Bey’i bir yerde görüyor ve ‘O’nu oradan atacaksın’ diyor. O dönem annem gerçekten bütün yaz boyunca çok ağladı. Ben bugüne kadar magazin camiasında kimlerle küstüm de barıştım. Burada başka bir şey vardı. Bir iftira söz konusuydu. Şu anda da kanka değiliz. Habire bana sesleniyor. Geçenlerde de bana haber göndermiş ‘900 TL’mi geri göndersin’ diye. Herkes tazminat davasını kazandım sanıyor bir de 900 TL’yi küçümsüyorlar. Oysa ki ben tazminat davamı geri çektim. İlk kez burada açıklıyorum; bu bir ceza davasıydı. Ceza davasında Bülent Ersoy’a bir hapis cezası verildi. O günler de paraya çevrildi. O 900 TL de mahkeme dosyasına yatan bir para, benim aldığım bir para değil. O 900 TL.’ nin 9 lirasını bile görmedim. Suçu ise tehditti. ‘Kanalı basarım, seni yayından alırım’ demişti.”

Ve bunu da  ilk kez söylüyorum; Bülent Hanım’ın daha önceden aldığı bir cezası varmış ve ertelenmiş. Benim davamdan ceza alınca Üsküdar’da o davası da tekrar görülmeye başlamış.”

DEMET AKALIN’IN BANA 3 MİLYON DOLAR BORCU VAR!

İlkay Buharalı’nın “Demet Akalın ile ilgili şu gerçeği artık açıkla lütfen” sözleri üzerine ise Lerzan Mutlu; “Demet’in şarkıdan falan anladığı yok. Tamamen kısmetli. Buradan ona söylüyorum. Voleyi vurması için Allah ona bir fırsat vermiş, O da değerlendiriyor. Bir gün Sinan Akçıl bana bir şarkı yolladı. Şarkıyı arabada açarken Demet de arabada. Demo’yu da Ziynet Sali seslendirmiş. ‘Kız şunu alacağım galiba’ dedim. Çok beğendim. ‘Aç bir dinleyelim’ dedi. Şarkı ne biliyor musunuz; Ajda Pekkan’ın iki sezon yılın hiti olarak söylediği “Arada Sırada”. İki yılın hiti diyorum. Bana böyle yaptı. ‘Bu şarkıdan bir şey olmaz’ dedi. ‘Sakın alma.’ Hala beni aradığında diyorum ki ‘bana 3 milyon dolar borcun var. Yılanlık mı yaptın bana’ diyorum, ‘yok ben galiba şarkıdan anlamıyorum’ diyor.