Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye Instagram'dan öfke kustu: Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim!

Lerzan Mutlu, komşu olduğu İrem Derici'nin geç saatte yüksek sesle müzik dinlemesine Instagram üzerinden isyan etti. Mutlu, "İremciğim uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık? Bangır bangır!" notuyla Derici'ye tepki gösterdi.

Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye Instagram'dan öfke kustu: Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, İrem Derici'nin evinden gelen yüksek ses müzikten rahatsız oldu ve rahatsızlığını Instagram'a çok sayıda hikaye paylaştı.

112
Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye Instagram'dan öfke kustu: Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim! - Sayfa 2

"İremciğim uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık? Bangır bangır! Mesajlarını okundu yapmazsın sen! Buradan yazayım dedim sabah saat 04:00" diyerek İrem Derici'yi etiketleyen Mutlu, rahatsızlığını dile getirdi.

212
Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye Instagram'dan öfke kustu: Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim! - Sayfa 3

ARAYA GÜVENLİK GİRDİ!

İrem Derici, Instagram'daki paylaşımlara rağmen müziğin sesini kısmayınca Lerzan Mutlu, binaları çevrede insan yokmuş gibi villa kullanmalarına sinirlenerek devreye güvenliği soktu.

312
Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye Instagram'dan öfke kustu: Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim! - Sayfa 4

"Asla ilk değil. Yeter. Güvenlik kapıyı çalıyor ve kimseye kapıyı açmıyorsun. Ve biz bu saate kadar uyanığız. Villa mı burası ? WhatsApp'a cevap vermediğin için buradan yazıyorum." diyen Mutlu, ilerleyen saatlerde paylaşımlarına devam etti.

412