Magazin
10 Mar 2016 09:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Leonardo DiCaprio'nun bebeklik fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Leonardo DiCaprio'nun 1976 yılında çekilmiş bu fotoğrafı geçen haftalarda bir web sitesinde yayınlandı.

Leonardo DiCaprio'nun 1976 yılında çekilmiş bu fotoğrafı geçen haftalarda bir web sitesinde yayınlandı. Anne ve babasıyla mutlu bir an paylaşırken çekilmiş bu fotoğraf sosyal medyada tartışma yarattı; ancak mutlu bir aile tablosu olduğu için değil...

Leonardo DiCaprio’nun, History in Pictures (Resimlerle Tarih) isimli sosyal paylaşım sitesinde Facebook sitesinde geçen hafta yayınlanan bebeklik fotoğrafı güzel bir aile anısı olmasından ziyade, DiCaprio’nun annesi Irma’nın koltuk altı yüzünden gündem oldu. Fotoğraf bir hafta içinde 13 binden fazla paylaşıldı,



Independent’da yer alan habere göre, ilgili mecranın Facebook sayfasında pek çok kullanıcı fotoğrafın kendisinden ziyade, DiCaprio’nun annesinin kol altı tüyleri hakkında yorum yapmayı tercih etti. Kendi kişisel tercihleri doğrultusunda Irma’yı bu fotoğraf yüzünden eleştiren kadınlar ve erkeklerin bazı yorumları dikkat çekti.

Kimi kullanıcılar da hiçbir şeyin fotoğrafın mutlu bir aile tablosu ve fotoğraftaki bebeğin de bugün Oscar ödüllü bir oyuncu olduğu gerçeğine gölge düşüremeyeceğini belirtti.

Bu konudaki tartışmanın oldukça yersiz olduğunu düşünen kadınlardan bazıları, toplumun kadınlar üstündeki baskıyı yıkmaya çalışır gibi görünse bu tür eleştirilerle kendileriyle çeliştiklerini belirtti. Bu tercihlerin kadının kendi tercihi olduğunu hatırlatan kadınlardan bir kısmı da tıraş edilmemiş koltuk altı fotoğraflarını paylaştı.