Magazin
30 Mar 2021 11:25 Son Güncelleme: 30 Mar 2021 11:28

Lenf kanserine yakalanan oyuncudan ilk açıklama

Çok Güzel Hareketler 2'nin genç oyuncusu Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalandı. Arif Güloğlu, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalandı. 24 yaşındaki oyuncu Ankara'da tedavi görüyor. Ünlü oyuncudan hastalığıyla ilgili ilk açıklama geldi.

Arif Güloğlu "Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere." dedi.

 

Arif Güloğlu kimdir?

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 1.73 boyunda, 69 kiloda olan Arif Güloğlu başak burcudur. Ankara’da çeşitli tiyatrolarda bir çok rol üstlendi ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşti. Eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

 

Çok Güzel Hareketler 2 kadrosuna 'çırak' olarak katılan Arif Güloğlu, özellikle Ankara tiplemeleri ile biliniyor. Altyapı tarafından hazırlanan skeçlerin neredeyse tamamında rol alan Güloğlu, en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.