Polemik & Kulis
26 Haz 2013 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

LEMAN'IN KAPAĞI RASİM OZAN'I ÇİLEDEN ÇIKARTTI! AZ ZEKA BOL YALANLA MASTÜRBASYON YAPIYORLAR! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Haftalık mizah dergisi Leman'ın bu haftaki kapağı Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yı çok kızdırdı. Kütahyalı kapakla ilgili olarak Medyaradar'a bir açıklama yaptı.

Haftalık mizah dergisi Leman, Sabah köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın twitter'daki hesabından "Gezi'de kullanılmış prezervatif bulundu, eşcinsel ilişkiye girmişler" şeklinde sözler sarfettiğini belirterek çok ağır bir karikatürle bu sözleri eleştirmişti.

Ancak Rasim Ozan Kütahyalı Medyaradar'a gönderdiği açıklamada bu sözlerin kendisine ait olmadığını ifade etti.

İşte Kütahyalı'nın yaptığı açıklama...

Az zeka bol yalanla mastürbasyon yapıyorlar

Defalarca bu rezil sözler fake hesaptan atılmıştır.Bana ait değildir dediğim halde,o fake hesabı mahkeme kararıyla kapattırdığım halde  yine de Leman Dergisi "uydurma sözler"i bana aitmiş gibi göstererek beni kapak yapmış...

Benim gerçek sözlerimle alsınlar yerden yere vursunlar.Zekice makara yapsınlar,işin içinde zeka varsa madara olmuş olsam bile ben de kahkahalarla gülerim...Fakat bu kapak az zeka bol yalan yöntemiyle olmuş...

Bence bunu bildikleri halde kasten yaptılar.Sermiyan Midyat adındaki kısıtlı zeka sahibi bir komedyen de kasten bunu twitter'dan yaygınlaştırmıştı...Böylece mastürbasyon yapıp mutlu oluyorlar.Ne diyeyim ben bunlara? 

Allah taksiratlarını affetsin...

MEDYARADAR/ÖZEL