Gündem
12 Ara 2012 18:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

"LAZ VAMPİR TRAKULA"NIN GALASINA ÜNLÜ YAĞDI! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Yönetmenliğini Metin Koç ile Ulaş Zeybek'in yaptığı "Laz Vampir Tirakula”nın galası ünlüler geçidine sahne oldu

Yönetmenliğini Metin Koç ile Ulaş Zeybek'in yaptığı filmin ilk galası 11 Aralık'ta İstanbul'daki Trump Towers Mall'da gerçekleştirildi. Oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Levent Sülün, Meral Kaplan, Tuğba Melis Türk, Ebru Kaymakçı ve Seymen Aydın gibi ünlü oyuncuların bulunduğu film, Laz Vampir Tirakula'nın ( Seymen Aydın) Laz Taksi şoförü Dursun'u (Levent Sülün) kurban olarak seçip bedenine girerek Dursun'un bedeninde Laza dönüşmesini anlatıyor.

Filmin Trump Towers Mall’daki galasına başrol oyuncusu Wilma Elles sevgilisi Kerem Göğüş ile katıldı. İmajını son zamanlarda sık sık değiştiren Wilma Elles bu seferde siyah yaptığı saçlarının arasına attırdığı sarı rengi ile dikkat çekti. Film için çok heyecanlı olduğunu belirten sevgililerden Wilma Elles'in boynundaki zümrüt yüzük kolye dikkatlerden kaçmadı. Yüzük ile ilgili sorulara Elles " Kerem'den hediye ve benim için manevi anlamı çok büyük."derken yüzüğün Kerem Göğüş'ün ailevi bir mirası olduğu öğrenildi.

Galaya katılan bir başka isim ise BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız sevgilisi ile el ele katıldı. Galada film öncesi Karadeniz yöresinin geleneksel horon dansını yapan davetliler ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına neden oldular.

MEDYARADAR- ÖZEL