Medya
07 Ağu 2022 12:16 Son Güncelleme: 07 Ağu 2022 12:18

Latif Şimşek’e şiddeti kınayan Hande Fırat’tan çağrı! ‘Kanunen yasaklanmalı…’

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında sert bir tartışma yaşandı. Enginyurt, stüdyoda tartışma sınırlarını aşarak Latif Şimşek'e şiddete varan eylemlerde bulundu. Söz konusu şiddeti kınayan Hande Fırat ise dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında sert bir tartışma yaşandı. Enginyurt, stüdyoda tartışma sınırlarını aşarak Latif Şimşek'e şiddete varan eylemlerde bulundu.

Söz konusu eylem büyük tepki çekerken Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’tan ise dikkat çeken bir çağrı geldi.

“Latif Şimşek’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Böyle bir rezalet olamaz” diyerek tepkisini dile getiren Hande Fırat, “Gazete ve tv binalarına koruma adı altında resmî polis olmayanlar girmemeli. Ayrıca silahla girilmeyecek yerler arasına kanunen mutlaka alınmalı” çağrısında bulundu.

İşte o paylaşım…