Gündem
23 Haz 2016 10:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:20

Latif Demirci'den çok konuşulacak Fatih Terim karikatürü: Artık önümüzdeki...

Hürriyet gazetesi çizeri Latif Demirci bugün gazetenin sürmanşetindeki karikatüründe Terim'i çizdi...

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016 macerası, İtalya'nın İrlanda Cumhuriyeti'ne 1-0 yenilmesiyle birlikte sona ermiş oldu.

Macaristan'ın Portekiz'i yenmesi durumunda millilerimiz Euro 2016 macerasına devam edecekti. Macarlar, Portekiz'le 3-3 berabere kalınca gözler İtalya-İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç-Belçika maçlarına çevrildi.

FATİH TERİM TRT'DEKİ TARİH PROFESÖRÜNE İSYAN ETMİŞTİ

Terim, TRT'deki bir programda tarih profesörü Ahmet Şimşirligil tarafından istifaya davet edilmişti. Şimşirligil'in açıklamalarına tepki gösteren Terim, şu açıklamayı yapmıştı:

"TRT ülkemizin televizyonu, bu da ülkenin takımı. Spor konusu olmayan bir programda tarih profesörü çıkıp bana ve takımıma olmadık şeyler söylüyor. Koca tarih profesörü, koca derken tarihin büyüklüğü. TRT, bir de yayıncı kuruluş. Tarih programında 'Milli takım bir an önce dönmeli' deniyor. Birçok akademisyen dostum var. Sohbet ortamında 'Bu benim alanım değil, bu konuda bir şey söylemeyeyim' diyen dostum var. Siz de 'hocam neden suratın asık' diyorsunuz. Bırakın da bazen asık olsun."

LATİF DEMİRCİ'DEN TERİM KARİKATÜRÜ

Hürriyet gazetesi çizeri Latif Demirci bugün gazetenin sürmanşetindeki karikatüründe Terim'i bakın nasıl çizdi: