Televizyon
07 Mayıs 2013 17:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

LALE DEVRİ'NDEN SETTEKİ KAVGAYA AÇIKLAMA!

Lale Devri dizisi hakkında Necip Bey'i canladıran Kenan Bal ile İkbal Hanım'ı oynayan Gül Onat'ın birbirine girdiği iddia edilmişti.

Gebze’de gerçekleştirinen çekimler sırasında sinirlerine hakim olamayan Bal, iddialara göre rol arkadaşı Gül Onat’ı dövmekle tehdit ederek, küfürler savurdu. Bununla yetinmeyen Bal, Onat’a, elinin içi ve dışıyla iki tokat attı. Olayın şokunu atlatamayan Gül Onat, soluğu karakolda aldı.

Sette yaşanan bu gelişmenin ardından hurriyet.com.tr’nin ulaştığı Lale Devri’nın yapımcısı Şükrü Avşar, olayın büyütüldüğünü belirterek " Her sette böyle şeyler oluyor. Çünkü insanlar üç sezondur sürekli birlikteler, zaman zaman gerginlikler yaşanması normal. Kenan Bal’ın tansiyon sorunu var.O gün tansiyonu yükselince istenmeyen bir şeyler olmuş. Ama tokatlama yok. Şimdi iki oyuncumuz konuşup aralarındaki sorunu çözdüler. Çekimlerimiz sürüyor "dedi.

DİZİYİ BİTİRİRDİM

Daha önce setlerinde yaşanan kavgaları hatırlatmamız üzerine Şükrü Avşar " Ciddi bir olay olsaydı diziyi bitirirdim. Görüntüleri inceledim, büyük bir olay yok. Daha önce sorun çıkaran oyuncuları dizilerimden gönderdim, yine yapardım " dedi.