Gündem
07 Mayıs 2013 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

LALE DEVRİ SETİNDE OLAY! NECİP BEY İKBAL HANIM'I TOKATLADI!

Fenomen dizide sular durulmuyor... Üçüncü sezonu geriden bırakan Lale Devri'nde kavga çıktı.

Akşam’ın haberine göre; dizinin Necip Bey’i Kenan Bal ile İkbal Hanım’ı Gül Onat, birbirine girdi. İşte Gebze’de süren çekimlerde yaşananlar:

GÜL Onat ile Kenan Bal, sahneleri için, çekimin yapıldığı hastanenin kafesinde oturuyorlardı. Onat, Bal’a setin hazır olduğunu söyledi. Bal cevap vermeyince, Onat kendisini duymadığını zannetti ve sözlerini tekrarladı. İkilinin arasında şu diyaloglar geçti:

- KB: Sen çok oluyorsun artık adi kadın!
- GO: Benimle doğru konuş, ne diyorsun sen?

SİNİRLERİNE hâkim olamayan Kenan Bal, rol arkadaşını dövmekle tehdit ederek, küfürler savurdu. Bununla yetinmeyen Bal, Onat’a, elinin içi ve dışıyla iki tokat attı. Olayın şokunu atlatamayan Gül Onat, soluğu karakolda aldı. Olayla ilgili ulaştığımız Kenan Bal, "Doğrudur. Söyleyecek bir şeyim yok. 5 hafta önce diziden ayrılmak istediğimi söylemiştim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum" dedi.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

KARAKOLA giden Gül Onat, set çalışanları ve oyuncular şahitliğinde Kenan Bal’dan şikâyetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Bal’ı karakola çağırdı. Müsait olmadığını söyleyen oyuncu, haftaiçi gelip, ifade vereceğini söyledi