Magazin
16 Tem 2012 13:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:55

"LAHMACUN DEĞİL... " TATLISES AĞIR KONUŞTU!

Maça Kızı'nın sahibi Sahir Erozan, 50 TL'ye lahmacun sattı. 'İçinde bonfile var' açıklamasını yaptı. İşte bu tarif İbrahim Tatlıses'i çıldırttı.

Sıcaklar bastı, vatandaşı ter aldı! Ama hiçbir şey 50 TL'lik lahmacun kadar yakmadı. Takvim, "Bodrum'da lahmacun ve ayran 50 TL" diye yazınca ortalık karıştı! Milli tat lahmacunu 50 TL'ye satan Maça Kızı'nın sahibi Sahir Erozan, kendi tadını şöyle anlattı: "Lahmacuna filet mignon yani Fransız bonfilesi koyuyorum. Ben Turkish pizza diye bunu dünyaya açıyorum." Ancak bu ifade, müzik kadar lahmacun ve kebabın da ustası olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i çıldırttı. İmparator, "Bodrum'da satılan lahmacun değil ekmek salatasıdır" yorumunu yaptı.

'MÜTEVAZI OLMAYACAĞIM'
İşte İbo'dan bomba gibi açıklamalar: "50 TL'ye satılan lahmacun değil, ekmek salatasıdır. Bu konuda asla mütevazı olmayacağım. İstanbul'da 20 yerde Tatlıses Lahmacun zincirlerini açacağım. Burada lahmacun 4 değil 3.5 TL olacak. Bodrum'da da böyle olacak. Her kesimden halk, gerçek lahmacunu Tatlıses farkı ile yiyecek. Tatlıses'in lahmacunu lokumdur, lokum."

İŞTE TATLISES'İN TARİFİ
İmparator, kendi lahmacun tarifini ise şöyle verdi: "90 ila 100 gram kıymadan 10 adet lahmacun çıkar. İyi bir lahmacunun eti, hayvanın döşünden yapılır. İçerisinde de isot ceviz, yeşil biber, domates ve maydanoz olur. Asla sarımsak koymam."