Spor
21 Tem 2023 20:06 Son Güncelleme: 21 Tem 2023 20:08

Kylian Mbappe için 1 milyar euro'luk teklif

Geçen sezon PSG ile sözleşme yenileyerek, Real Madrid'e gitmekten son anda vazgeçen Kylian Mbappe, yeni sezon öncesi takımda kriz çıkardı. 24 yaşındaki süper yıldızı İspanyol devine kaptırmak istemeyen Paris Saint-Germain'in Mbappe'yi takımda tutmak için şimdiye kadar ki en yüksek teklifini sunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Paris Saint-Germain'in Kylian Mbappe'yi takımda tutmak için her yolu deniyor. Fransa basınında çıkan bir habere göre; PSG süper yıldızına 1 milyar Euro değerinde 10 yıllık sözleşme teklif edecek.

Bir süredir Real Madrid ile adı anılan Mbappe bu teklifi kabul ederse tarihin en pahalı sporcusu olacak. Yıldız forvet, kulübe yeni bir sözleşme imzalamayacağını ve sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

LEONARDO TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Kendisini takımdan üstün gördüğü iddia edilen yıldız oyuncu için PSG Futbol Direktörü Leonardo'dan sürpriz bir çıkış geldi.

PSG'nin Mbappe'den önce de olduğunu söyleyen Leonardo, "PSG ondan sonra da var olacak. Altı yıldır Paris'te ve bu altı sezonda beş farklı kulüp Şampiyonlar Ligi'ni kazandı Bu, bu yarışmayı onsuz kazanmanın tamamen mümkün olduğu anlamına gelir." ifadelerini kullandı.

Ligue 1 şampiyonu, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mbappe'ye, sözleşme uzatmaması halinde bu yaz transfer döneminde en yüksek teklifi getiren kulübe satılacağını iletmişti.