Televizyon
12 Eki 2012 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

KUZU CANLI YAYINDA KURDA DÖNDÜ; ELİNDEKİ RAPORU STÜDYOYA FIRLATTI!

Şirin Payzın'ın modere ettiği 360 Derece günün en hararetli canlı yayın oturumuna sahne oldu..VİDEO

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Şirin Payzın’ın modere ettiği 360 Derece günün en hararetli canlı yayın oturumuna sahne oldu.

AB İlerleme Raporu’nu değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanı AKP’li Burhan Kuzu raporu fırlattığı programda adeta sinir krizi geçirdi.

"Bizim gibi çalışkan bir öğrenciye böyle bir rapo verilmez" diyen Burhan Kuzu hızını alamayınca kızgınlıktan elindeki raporu yere fırlattı. Rapordaki eleştirilerin haksız olduğunu savunan Kuzu suçu AB dönem başkanı Güney Kıbrıs’a attı.

"STÜDYODA ÇÖP YOK ATIYORUM AHA ATTIM!" İŞTE O ANLAR : VİDEO

Stüdyoda çöp olmadığı için raporu yere fırlatan Kuzu "Bu son çıkan AB İlerleme Raporu çöpe atılacak bir rapor" dedi ve moderatör Şirin Payzın’ı hayretler içinde bıraktı.

"Burada büyük bir Başbakan var ABD’de zavallı bir Obama var. Bunlar bilinmiyor. Bu rapor rezil bir rapor. Bu son çıkan AB İlerleme Raporu çöpe atılacak bir rapor. İşte atıyorum buradan. Burada çöp yok ama yere atıyorum. Aha çöpe atıyorum. Bu rapor bizim tanımadığım sözde devlet Güney Kıbrıs’ın başkanlığında alınmış kirli bir rapordur."