Magazin
12 Eyl 2011 10:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:47

KUZEYİN OĞLU'NA ALBÜM DARBESİ!

Ekranların en sevilen programlarından birine imza atan Volkan Konak dolandırıldı mı?

Karadenizli 3 kız kardeşin ’Suların Horon Yeri’ adlı albümünün kapağında kendilerinin fındık toplarken çektirdiği fotoğrafı izinsiz kullandığını öne sürerek 45 bin liralık tazminat davası açtığı Volkan Konak’tan açıklama geldi.

Kuzeyin Oğlu isimli program ile ekranlarda fırtınalar estiren Konak, aöz konusu albümün kapağıyla kendisinin bir ilgisi olmadığını, sorumluluğun firmalara ait olduğunu açıkladı ve şöyle konuştu:

"1987 çıkardığımız ’Suların Horon Yeri’ adlı albümün kapak tasarımı değiştirilerek adeta ısıtılıp sunulan bir yemek gibi 2011 yılında, hatta yeni albüm süsü verilerek satışa sunulmuştur. Sözü geçen albüm kapağı ve çıkan haberlerle hiçbir ilgim ve ticari sorumluluğum yoktur. Albümlerin tüm hakları ve sorumlulukları, çıkaran firmaya aittir. Adımı kullandıkları için adı geçen firmadan ben de şikayetçiyim"

Firmaların uyanıklığı

Volkan Konak ’Özellikle de ’Maranda’, ’Mora’ ve ’Mimoza’ albümlerimin çok yüksek satış rakamlarına ulaşması nedeniyle bazı firmalar bundan yararlanma yollarına başvuruyorlar’ dedi.