Gündem
24 Ağu 2010 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

''KUSURA BAKMAYIN YOK BÖYLE BİRŞEY! '' OĞUZ HAKSEVER'İ KOPARTAN OPERASYON!('VİDEO)

Filipinler'deki rehine krizi NTV'de ilginç anlara sahne oldu. Oğuz Haksever hem kendini gülmekten alamadı hem de ilginç yorumlarda bulundu.

Bütün dünyadan canlı yayında izlenen Filipinler’deki rehine krizi NTV ekranlarında ilginç anlara sahne oldu. Rehinelerin bulunduğu otobüse yönelik operasyonu izleyenlere aktaran Oğuz Haksever hem kendini gülmekten alamadı hem de ilginç yorumlarda bulundu.

Canlı yayındaki rehine krizi NTV ekranlarında Oğuz Haksever’in ilginç yorumlarıyla izleyenlere aktarıldı. Rehinelerin bulunduğu otobüsün kapısına bir ip bağlanarak açılmaya çalışılması karşısında ’Bu ip kopar’ diyen NTV sunucusu haklı çıktı. Kendini gülmekten alamayan Haksever izleyenlerden özür diledi.

Haksever operasyonu şöyle yorumladı: ’Bağışlayın beni sayın seyirciler böyle operasyon görmedim. Ben buradan kendi halinde bir haberci olarak o ipin kopacağını tahmin ettim ama oradaki polisler bunu bilmiyor sanırım. 45 dakikada operasyon ve de baskın olmaz. Baskın denen bir kaç saniye içerisinde her şeyin tamamlanması lazım.’

İŞTE O ANLAR