Kuş Uçuşu'na Miray Daner'in sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada olay yarattı

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Kuş Uçuşu'na Miray Daner'in sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada olay yarattı - Sayfa 1

Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonu gündem oldu. Fox Tv'de ekrana gelen Hudutsuz Sevda dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Miray Daner, Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu'nda sergilediği performansla büyüledi.

116
Kuş Uçuşu'na Miray Daner'in sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada olay yarattı - Sayfa 2

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Daner son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizide son olarak Miray Daner'in Demircan Kaçel ile olan sahneleri gündem oldu.

216
Kuş Uçuşu'na Miray Daner'in sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada olay yarattı - Sayfa 3


İlk sezonu Aslı'nın (Miray Daner) Lale’yi (Birce Akalay) yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonuçlanan dizinin, 2. sezonunda karakterler arasındaki çekişme dikkat çekti.

316
Kuş Uçuşu'na Miray Daner'in sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada olay yarattı - Sayfa 4

Yusuf'u manipüle ederek istediğini elde etmeye çalışan Aslı, onu evine çağırdı. Mutfakta geçen sevişme sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

416