Magazin
19 Eyl 2019 09:39 Son Güncelleme: 19 Eyl 2019 10:06

Küs olduğu Aleyna Tilki ile ilgili ilk kez konuştu!

Şarkıcı Aynur Aydın, yakın arkadaşı Aleyna Tilki ile yaptığı orta parmak hareketi yüzünden araları açıldı. Aydın, hazirandan beri küs olduğu Tilki ile ilgili sessizliğini bozdu.

Şarkıcı Aynur Aydın, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Bir dönem yakın arkadaş olduğu Aleyna Tilki ile şimdi araları kötü olan Aydın, Tilki ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Geçtiğimiz Haziran ayında orta parmak hareketi yaparak Instagram hesabından paylaşan Aleyna Tilki'nin başı derde girmiş ve birkaç konseri iptal olmuştu.

ORTA PARMAK HAREKETİ ARALARINI BOZDU

Bunun yanı sıra Aleyna Tilki ile yediği içtiği ayrı gitmediği arkadaşı Aynur Aydın'ın uyarılarına kulak asmadığı için arası açıldı. Yakın dostlar Instagram hesaplarından birbirine takipten çıkardı.

"NEFES ALMAK İSTEDİK"

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile küs olup olmadıkları sorulduğunda ise  şeklinde yanıt verdi.

KLİPLERİ BENZETİLMİŞTİ

Daha önce Aynur Aydın'ın Gel Güzelim klibi, Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısının klibine benzetilmişti. Bu olay üzerine "Gel Güzelim" şarkısının yayınlandığı Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan klibin bütün stylingini Aynur Aydın'ın yaptığını açıklamıştı. Aydın ise konu hakkında, "Aleyna ile tanıştığımda o 16 yaşındaydı ve evet birlikte yaptık. Kıyafetleri, stylingi, klip fikirleri her şeyi birlikte yaptık." dedi.