Medya
16 Mar 2023 20:37 Son Güncelleme: 16 Mar 2023 20:37

Kurye Bulmak artık çok kolay

Kurye Bulmak artık çok kolay Kurye bulmak artık çok kolay! İşletmenizi büyütürken teslimat tarafınınız siz düşünmeyin… Kurye bulmak küçük büyük demeden tüm işletmelerin en çok düşündüğü konulardan biri haline geldi. Gelişen teknoloji ve insanların alışveriş anlayışındaki değişikliklerle birlikte artık işletmeler adrese teslimat konularında işletmelerini geliştirmek için ayrıca çalışmalar yapmaya başladılar.

Kurye Bulmak artık çok kolay

 

Kurye bulmak artık çok kolay! İşletmenizi büyütürken teslimat tarafınınız siz düşünmeyin…

 

Kurye bulmak küçük büyük demeden tüm işletmelerin en çok düşündüğü konulardan biri haline geldi.  Gelişen teknoloji ve insanların alışveriş anlayışındaki değişikliklerle birlikte artık işletmeler adrese teslimat konularında işletmelerini geliştirmek için ayrıca çalışmalar yapmaya başladılar. Ancak bu çalışmalar çoğu zaman işletmelerin cesaretini kıran birçok etkeni içinde bulunduruyor. İşte burada hızlı teslimat markaları işletmelerin yardımına koşuyor.

 

Kurye bulmanın zorluğundan değil de kurye motoru, kuryenin sigortası, maaşı vb. durumları düşündüklerinde bu konu işletmelerin önünde dağ gibi büyüyor. İşte tam da bu noktada işletmelere hitap eden hızlı teslimat markaları devreye giriyor. Bu markalardan biri olan Vigo işletmelere hızlı teslimat konusunda birçok kolaylık sunuyor. Böylece işletmeler teslimat konusuna ayrıca yoğunlaşmak zorunda kalmıyorlar.

 

Tüm kurye ihtiyaçlarında devreye giriyorlar

 

Hızlı teslimat markaları işletmelerin ihtiyaç duyduğu sayıda kuryeyi işletmelere sağlayabiliyor. Teknolojiyi yoğunlukla kullanan şirketlerin geliştirdikleri uygulamalar sayesinde kuryelerin ve teslimatların anlık olarak takibi de mümkün.

 

İşletme sahipleri hızlı teslimat markalarıyla kuryeye ihtiyacım var diyerek başvuru yaptıklarında ihtiyaçları sayısınca kurye kendilerine bağlanıyor. Bu kuryeleri işletmeler uygulama üzerinden anlık olarak takip edebiliyorlar. Böylece ne kurye işe alımı ile uğraşıyorlar ne de kullanılacak motor ile ilgilenmek zorunda kalıyorlar. Böylece motor bakım masrafları, kurye maaşı, kurye sigortası ve bunun gibi birçok masraftan da kurtulmuş oluyorlar.

 

İşletmelere bu yönde hizmet veren markalardan biri olan Vigo, ile iletişime geçmek çok kolay. Vigovigo.com internet sitesi üzerinden ‘kuryeye ihtiyacım var’ seçeneğini seçerek açılan formda istenen bilgileri doldurduğunuzda Vigo tarafından aranıyorsunuz ve ihtiyacınız olan kurye sayısına göre kısa bir süre içerisinde teslimat hizmeti almaya başlıyorsunuz. Vigo’nun uygulamasına girerek işletmenizde görevlendirilen tüm kuryeleri uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz. Kuryeler ile ilgili herhangi bir sorun yaşamanız halinde Vigo tarafından gerekli aksiyonların alınması ile birlikte teslimatlarınızın sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

 

Hızlı teslimat markalarının faydaları neler?

 

Özellikle son yıllarda pandemi nedeniyle hızlı teslimat sektörünün önemi bir kez daha herkes tarafından anlaşıldı. Ama bu dönemin ardından alışveriş alışkanlıkları da insanları buna yönlendirmeye devam etti. Tabi bu süreçte işletmeler de teslimat konusunda yapılarını değiştirmek zorunda kaldı. Bu süreçte hızlı teslimat markaları devreye girdi ve işletmeleri büyük bir yükten kurtarmış oldu. Çalışacak kuryenin maaşı, motosiklet tahsisi, motosikletlerin bakım ve yakıt paraları gibi birçok masraftan şirketler kurtulmuş oldu.

 

Kurye bul süreç olarak nasıl ilerliyor?

 

Son yıllarda artan gelir imkanlarıyla birlikte moto kuryeliğe olan yönelim de artış gösterdi. Bu kapsamda moto kuryeliğin son yılların en çok tercih edilen meslek kollarından biri olduğunu söylememiz çok da yanlış olmaz. Peki doğru kuryeyi bulmak kolay mı ya da kuryelik için bir mesleki yeterlilik aranıyor mu? Öncelikle bugün için kurye olmanın birinci şartı A1 ya da A2 sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor. Sonrasındaki şartlar genel olarak işletmeler kendileri belirliyor. Bununla birlikte önümüzdeki yıllarda moto kuryelik için mesleki yeterlilik belgesinin zorunlu tutulması bekleniyor. Hızlı teslimat markalarından biri olan Vigo bu konuyla ilgili olarak çalışanlarının mesleki yeterlilik belgesine sahip olmasını kolaylaştırmak için kampanya düzenliyor.

 

Birçok alanda olduğu gibi hızlı teslimat sektöründe de en vasıflı eleman çok daha kıymetli. Kuryelikte de doğru kişiye ulaşmak bazı zamanlar en zor konu olabiliyor. Hızlı teslimat sektöründe yer alan markalar bu anlamda işletmelerin en büyük yardımcıları oluyor.

 

Kurye ihtiyacı olan bir işletme hızlı teslimat sektöründe yer alan bir marka ile anlaşarak kurye bulma zahmetinden ve teslimat sürecinin takibinden de kurtulmuş oluyor. Çünkü sektör temsilcileri sundukları teknolojik imkanlarla kuryelerin anlık takibinin yapılmasına sipariş ve teslimatların anlık olarak takip edilmesine. Gün sonunda da toplam teslimat ve sipariş sayısına ulaşabiliyorlar.

 

Dolayısıyla küçük ve büyük işletmelerin müşteriye ulaşma, hızlı teslimat gerçekleştirme süreçlerinde en büyük yardımcılarını sektördeki markalar oluşturuyor. Aynı zamanda yukarıda da bahsettiğimiz gibi işletmeler bu sayede kuryelere ödenecek maaştan, sigorta masraflarından, motosiklet satın alınmasından, bakım ücretlerinden, akaryakıt masraflarına kadar bir çok ek masraftan da muaf oluyor. Geriye sadece doğru markayı seçerek müşteriye kolay yoldan ulaşmak kalıyor.

Kaynak :  https://vigovigo.com/kuryeye-ihtiyacim-var/