Kuruluş Osman’ın Bala Hatun'u Özge Törer'den Burak Özçivit'e övgü!

Atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer, dizinin başarısını anlattı. Genç oyuncu, Özge Törer "Büyük bir prodüksiyonda çalışıyoruz, Hollywood'la yarışıyoruz. Kariyerime, çok iddialı bir projeyle başladım. Setimiz yoğun geçiyor. Güzel tepkiler alıyoruz" dedi.

Kuruluş Osman’ın Bala Hatun'u Özge Törer'den Burak Özçivit'e övgü! - Sayfa 1

Kuruluş Osman 14. bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken 'Kuruluş Osman'da Bala Hatun'a hayat veren Özge Törer, karakteriyle ve diziyle ilgili GÜNAYDIN'dan Gökhan Gökduman'a konuştu. Kuruluş Osman 14. bölüm Atv ekranlarında bu akşam yayınlanacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dev yapım Kuruluş Osman dikkat çeken isimlerinden biri de Bala Hatun Özge Törer. Aylarca at binme, ok atma, kılıç kullanma dersleri aldığını söyleyen Özge Törer, partneri Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit'e de övgü yağdırdı: "Çok profesyonel bir oyuncu, iyi bir insan. İş ve teknik açıdan bana karşı öğretici ve destekleyici oldu. Benimle birikimlerini ve tecrübelerini paylaşıyor." İşte Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer'den samimi açıklamalar...


113
Kuruluş Osman’ın Bala Hatun'u Özge Törer'den Burak Özçivit'e övgü! - Sayfa 2

'Kuruluş Osman' ilk oyunculuk deneyiminiz. Kariyerinize görkemli bir projeyle başlamak size ne hissettirdi?

Gönülden bağlandığım bir iş. Evet, ilk deneyimim olmasına rağmen yapımcımız Mehmet Bozdağ'ın, genel yönetmenimiz Metin Günay'ın ve yönetmenlerimizin bana olan güvenlerini hep hissettim. Ne kadar büyük ve iddialı bir proje ile kariyerime başlangıç yaptığımın farkındaydım. Çok istediğim, çok inandığım, çok çalıştığım bir iş. Bu heyecanımı hayat verdiğim karaktere pozitif şekilde yansıtmaya çalışıyorum.

213
Kuruluş Osman’ın Bala Hatun'u Özge Törer'den Burak Özçivit'e övgü! - Sayfa 3

Tarihi bir karakter olan 'Bala Hatun'la ilgili neler söyleyeceksiniz?

Yaşamı bilinen ve tarihe güçlü karakteriyle geçen bir isme hayat vermek oldukça zor. Bala Hatun çok temiz, edepli, cesur, kahraman ve daha fazlası bir karakter. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun temellerini atan Şeyh Edebali'nin kızı, onun tedrisatından geçmiş. Bala Hatun'un duruşuna hayranım. Bu hayranlığım nedeniyle onu hissederek oynuyorum. Onun mücadelesine ortak oluyorum. Karakteri canlandırırken de kendimi gerçekten çok iyi ve güçlü hissediyorum.


313
Kuruluş Osman’ın Bala Hatun'u Özge Törer'den Burak Özçivit'e övgü! - Sayfa 4

'SET DIŞI EĞİTİMLERİMİZ OLUYOR'

Dizi, yayınlanan 13'üncü bölümüyle de zirvede yer aldı. Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Yakın çevremden oldukça güzel tepkiler alıyorum. Set yoğun geçiyor. Setin olmadığı zamanlar ise o döneme ait teorik eğitimlerle geçiyor. Bu nedenle pek fazla dışarıya çıkamıyorum. Çıktığım zaman sokakta tabii ki tanıyanlar oluyor beni. Hayalini kurduğum mesleği icra etme şansını yakalamanın olgunluğunu ve gururunu yaşıyorum.


413