Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı! Ne zaman başlıyor?

Kuruluş Osman 2'nci sezon tarihi duyuruldu... atv'nin başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı, Mehmet Bozdağ / Bozdağ Film imzalı dizisi Kuruluş Osman, ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı! Ne zaman başlıyor? - Sayfa 1

‘Kuruluş Osman’, ikinci sezonuna 7 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. 28’inci bölümden yayınlanan ikinci fragman, ‘Kuruluş Osman’ın yeni karakterlerine ve merakla beklenen görkemli savaş sahnesine dair ipuçları sundu.

Fragman için TIKLAYIN


117
Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı! Ne zaman başlıyor? - Sayfa 2

‘Kuruluş Osman’; yenilenen mekanları, sürprizlerle dolu hikayesi ve özlenen karakterleriyle bu sezon da çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşacak.


217
Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı! Ne zaman başlıyor? - Sayfa 3

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın sezon açılışına, Osman Bey liderliğindeki Kayı Alpleri ile Bizans ordusunun karşı karşıya geldiği meydan savaşı sahnesiyle başlayacak.


317
Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı! Ne zaman başlıyor? - Sayfa 4

İkinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden dizi, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya gibi oyuncularla çok konuşulmuştu.


417