Kuruluş Osman dizisine Söz'den flaş transfer! Olay isim kadroya girdi!

ATV'nin ses getiren yeni dizisi Kuruluş Osman ilk bölümü ile reytingler alt üst etti. Osmanlı'nın kuruluşunu anlatan dizi seyirciden tam not aldı. Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanındaki bir detay ise izleyenleri heyecanlandırdı.

Kuruluş Osman dizisine Söz'den flaş transfer! Olay isim kadroya girdi! - Sayfa 1

ATV'de 1. bölümü ile fırtınalar estiren, çarşamba günü reyting listelerinin zirvesine açık ara yerleşen dizi Kuruluş Osman, seyirciden tam not aldı. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu alan ve Diriliş Ertuğrul'un devamı olan dizinin oyuncu kadrosu da büyük beğeni topladı.

113
Kuruluş Osman dizisine Söz'den flaş transfer! Olay isim kadroya girdi! - Sayfa 2

Rakiplerinin büyük bir farkla sollayan dizi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanları yayınlandı. 27 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin bir sahnesinde görünen isim seyirciyi heyecanlandırmaya yetti.

213
Kuruluş Osman dizisine Söz'den flaş transfer! Olay isim kadroya girdi! - Sayfa 3

Dizinin 2. bölümde Söz dizisinde Başçavuş Ateş Acar karakteri ile büyük alkış toplayan başarılı oyuncu Eren Vurdem katılıyor.

313
Kuruluş Osman dizisine Söz'den flaş transfer! Olay isim kadroya girdi! - Sayfa 4

Ateş karakteri ile akıllara kazınan oyuncu Eren Vurdem Kuruluş Osman'da Osman Gazi'nin yanında olan savaşçılardan birine hayat verecek. İlerleyen bölümlerde Vurdem, dizinin kilit karakterlerinden biri olacak. 

413