Televizyon
07 Ara 2019 14:41 Son Güncelleme: 07 Ara 2019 14:44

Kuruluş Osman dizisinde büyük hata! Seyircinin gözünden kaçmadı!

Reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit'in beline sıkıştırdığı cep telefonu unutulması ve görüntülerde telefonun görünmesi sosyal medyanın diline düştü.

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Nefes kesen anların yaşandığı dizinin bir sahnesindeki hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Dizide başrol oynayan Burak Özçivit'in önceki akşam yayınlanan bölümünde Fetih suresini okuduğu bölüm zirveye oturmuştu. Oyuncunun bu sahnelerde Kuran-ı Kerim'i doğru telaffuz etmek için 7 aydır Kur'an eğitimi aldığı iddia edilmesi ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

ÇEKİM ARASINDA KUŞAĞINA SOKMUŞTU

Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizideki bir hata ise bazı izleyicilere pes dedirtti. Burak Özçivit'in kuşağında telefonu fark eden izleyiciler sosyal medyadan dizi ekibini eleştiri yağmuruna tuttu.

Bazı kullanıcılar, "O telefonu bir zahmet çıkarsaydınız kuşağın içinden. 'Çok para harcadık, Hollywood ile yarışacak prodüksiyonumuz var' diyorsunuz böyle hatalar yapıyorsunuz, gerçi onca hatanın için bu ne ki" diyerek daha dikkatli olması gerektiğini vurguladılar.