Kuruçeşme'deki ünlü işletmede korkunç skandal! Müdürden garsona istismar

Kuruçeşme’deki işletme müdürü M.A., aynı mekanda garson olarak çalışan S.Z.’ye içki ısmarladı. İçkiyi içen kadın bilincini kaybedince müdürün istismarına maruz kaldı. İncelemede kadının tecavüze uğradığı anlaşılınca tutuklanan istismarcı hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kuruçeşme'deki ünlü işletmede korkunç skandal! Müdürden garsona istismar - Sayfa 1

İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme'de bulunan bir işletmede cinsel istismar vakasının yaşandığı ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Atakan Irmak haberine göre, olay 24 Kasım tarihinde meydana geldi. 33 yaşındaki S. Z., isimli genç kadın, ünlü bir işletmede garson olarak çalışıyordu. 47 yaşındaki M.A. ise aynı işletmenin müdürü olarak görev alıyordu.

18
Kuruçeşme'deki ünlü işletmede korkunç skandal! Müdürden garsona istismar - Sayfa 2

24 Kasım günü iş yerinin kapanmasına yakın alkol almaya başlayan S.Z., alkolün dozunu kaçırınca sarhoş oldu. Mekânın tuvaletine giden genç kadın istifra etmeye başladı. Bu sırada personelinin yanına gelen M.A., genç kadına dokunarak taciz etmeye başladı. Genç kadın karşı koymaya çalıştı ancak alkolün etkisiyle tepki veremedi.

28
Kuruçeşme'deki ünlü işletmede korkunç skandal! Müdürden garsona istismar - Sayfa 3

İddiaya göre M.A., S.Z.'nin çaresiz durumundan faydalanarak cinsel istismarda bulundu. Sabah olduğunda istismara uğradığını fark eden genç kadın, karakola giderek M. A.'dan şikayetçi oldu.

38
Kuruçeşme'deki ünlü işletmede korkunç skandal! Müdürden garsona istismar - Sayfa 4

'DAHA ÖNCE DE YAPTI'

S.Z., karakolda verdiği ifadesinde iş yerinde M.A.'nın kendisine bir bardak içki verdiğini, bu içkiyi içince bilincini yitirdiğini ve ayakta durmakta zorlandığını anlattı. Tuvalete istifra etmek için gittiğinde M.A.'nın da kendisini takip ederek önce dokunduğunu, ardından zorla üzerindekileri çıkararak kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Genç kadın M.A.'nın kendisine yönelik bu tür eylemleri iki kez daha yapmaya çalıştığını söyleyerek şikâyetçi olduğunu belirtti. 

48