Gündem
16 Tem 2014 09:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:27

Kürtlerin divasına IŞİD'den ölüm tehdidi!

Kürt şarkıcı Helly Luv, aldığı ölüm tehditlerine kulak asmadığını söyledi.

‘Her şeyi göze al' adlı ilk İngilizce albümünün çıkış klibi, Youtube’da 2,5 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Kürt pop şarkıcısı Helly Luv, aldığı ölüm tehditlerine kulak asmadığını söyledi.

Luv, Rojavalı mültecilerin yaşadığı bir kampta molotof kokteyli, kalaşnikoflu peşmergeler ve Kuzey Irak Kürt Yönetimi bayrakları ile birlikte çektiği klibiyle bir anda bütün dikkatleri üzerine çekmiş ve ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı.

KÜRT ŞARKICIYA ÖLÜM TEHDİTLERİ YAĞIYOR
Irak doğumlu genç şarkıcı Reuters’ın bugün geçtiği fotoğraflarda da Dohuk üssünde peşmergelerle poz verirken görülüyor.
Gerçek adı 'Helen Abdulla' olan ancak 'Helly Luv' diye bilinen 25 yaşındaki şarkıcı, 'Risk it All' (Her şeyi göze al) isimli yeni albümünü 3 Şubat'ta yayımladı ve klibinin videoları 2,5 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

BEBEKLİĞİ TÜRKİYE'DEKİ MÜLTECİ KAMPINDA GEÇTİ
İran-Irak savaşı sırasında ailece göç etmeden önce annesinin de peşmerge olduğunu söyleyen Luv, bebekken dokuz ay Türkiye'deki bir mülteci kampında kaldığını, ardından Finlandiya'ya gittiklerini belirtti.

18 yaşındayken müzik kariyerini sürdürmek için Los Angeles'a giden Luv'un "Risk it All" şarkısı, FIFA 2014 Dünya Kupası için hazırlanan bir albümde de yer aldı.