Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı tanınmaz halde! Değişimiyle hayrete düşürüyor...

Kurtlar Vadisi oyuncuları, hayat verdikleri karakterlerle özdeşleşerek, değişimleriyle dikkat çekiyorlar. Dizinin efsanevi karakterlerinden Kılıç’ı canlandıran Atilla Olgaç da bu değişim rüzgarından nasibini almış.

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı tanınmaz halde! Değişimiyle hayrete düşürüyor... - Sayfa 1

2003’te başlayan ve Türkiye’nin en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen Kurtlar Vadisi, hala hafızalardaki yerini koruyor. Dizi, tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor ve oyuncu kadrosunun her bir üyesi, performanslarıyla göz dolduruyor. Atilla Olgaç, Kılıç karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuş durumda.

16
Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı tanınmaz halde! Değişimiyle hayrete düşürüyor... - Sayfa 2

Kurtlar Vadisi’nin sağ kolu Kılıç rolüyle tanınan Atilla Olgaç, son görünümüyle herkesi şaşırttı. 78 yaşındaki usta oyuncu, yıllar içinde geçirdiği büyük değişimle tanınmaz hale gelmiş. Sosyal medyada da bu değişim sıkça konuşuluyor.

26
Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı tanınmaz halde! Değişimiyle hayrete düşürüyor... - Sayfa 3

Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Olgaç, kariyeri boyunca birçok yapımda rol aldı. Kurtlar Vadisi’nden sonra Hayat Bilgisi, Yağmurdan Sonra gibi dizilerde de izleyici karşısına çıktı. En son “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinde Servet karakterini canlandırdı.

36
Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı tanınmaz halde! Değişimiyle hayrete düşürüyor... - Sayfa 4

Atilla Olgaç’ın yıllar içindeki değişimi, izleyicileri hayrete düşürmeye devam ediyor.

46