Gündem
25 Eki 2010 16:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:44

''KURTLAR VADİSİ'Nİ KAÇIRDIM'' DİYE ÜZÜLMEYİN! PANA FİLM'DEN SÜRPRİZ ADIM

Kurtlar Vadisi'nin kaçırılan tüm bölümleri Dailymotion Türkiye'de kalitesinde internette yer alıyor.

Kurtlar Vadisi’nin kaçırılan tüm bölümleri Dailymotion Türkiye ve Pana Film işbirliği ile HQ yüksek görüntü kalitesinde internette yer alıyor.
 
MCD Digital ile Pana Film arasında yapılan işbirliği sayesinde Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi, Türkiye’nin en çok izlenen  internet video platformu Dailymotion Türkiye üzerinden www.dailymotion.com/panafilm  adresinden izlenebilecek.   
 
Böylelikle; kaçırılan tüm bolümler yüksek görüntü kalitesinde internetten istenildiği an, istenildiği yerden izlenebilecek ve dizinin fanlarına internetten yüksek kalitede izleme deneyimi sunulacak.
 
MCD Digital
 
MCD Digital şirketi 2007 senesinde, yerli ve yabancı diijital medya içerik hakları dağıtımı yapmak, Türkiye’deki online deneyimini üst seviyelere taşıyabilecek internet projelerine imza atmak ve profesyonel reklam ekibi ile Tükiye’nin öncü internet pazarlama şirketi olmak üzere kurulmuştur. MCD Digital siteleri; dailymotion.com.tr – mplay.com.tr – eurosport.com/tr – orijinalindir.com - mtv.com.tr
 
Pana Film
 
Pana Film, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu, Ekmek Teknesi, Eşref Saati, Halil İbrahim Sofrası gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinin yanı sıra, Kurtlar Vadisi Irak, Muro, Kurtlar Vadisi Gladio ve 28 Ocak 2011’de vizyona girecek olan Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmlerinin yapımcısıdır. Pana Film’in web siteleri www.panafilm.com, www.kurtlarvadisi.com, www.panadizi.com, www.panamuzik.com  ve haber portalı www.yazete.com