Televizyon
19 Eki 2013 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

KURTLAR VADİSİ'Nİ BİLE SOLLADI; TÜRKİYE BAYRAMDA ONU İZLEDİ!

Yapımcılarının büyük paralar harcadığı, televizyonculuk sektörü üç gündür ibretlik bir manzarayla karşı karşıya kalıyor.

Kemal Sunal filmlerinin artık reyting yapmadığı düşünülüyordu ancak dün ve önceki akşamki reyting listeleri bu ezberi bozdu.

Reyting listelerinde dün akşam Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi zirvede yer aldı. Önceki akşam da yine Hababam Sınıfı listede zirvede yer almıştı. Dizi ve program yapımcılarının büyük paralar harcadığı, TV kanallarının da kıyasıya bir yarış içerisinde olduğu televizyonculuk sektörü üç gündür ibretlik bir manzarayla karşı karşıya kalıyor. 

1975 yapımı olan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi TNS'nin reyting sıralamasında 4,93 reygingle birinci sırada yer alırken, geçen sezona bomba gibi giren Ben Bilmem Eşim Bilir programı 3,99 reytingle ikinci sırada kendine yer buldu. Perşembe akşamlarının değişmez lideri Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ise 3,47 reytingle ancak beşinci olabilidi. Bunun sebebi ise kolaj bölümün yayınlanması oldu. Bayram haftasında birçok dizi ara verirken Pana Film ve ATV özel bir bölüm hazırlamayı tercih etmişti. Mint Yapım (Birol Güven) projesi olan ve ilk 5'ten düşmeyen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi ise 3,72 reytingle üçüncü sırada yer aldı.

AB GRUBU DA HABABAM SINIFI İZLEDİ
Total sıralamada Hababam Sınıfı'nın birinci olması sektörde sürpriz olarak karşılanırken, ekonomik ve kültürel olarak gelişmiş bir izleyici grubunu ifade eden AB grubu ölçümlerinde de Hababam Sınıfı'nın birinci olması ise daha büyük bir şaşkınlığa sebep oldu.