Kurtlar Vadisi'ndeki İsrail-İran sahnesi yeniden gündem oldu! Fenomen dizide çarpıcı detay

İran, günlerdir konuşulan 'intikam' saldırısını yaptı, İHA ve seyir füzeleriyle İsrail'i hedef aldı. Dün akşam saat 22.50 sularında başlayan saldırıyla birlikte İsrail ordusu hava kuvvetlerini teyakkuza geçirdi. İran'ın başlattığı İHA saldırısıyla Orta Doğu'da gerilim yeniden tırmanırken, Kurtlar Vadisi'ndeki İran ve İsrail ile ilgili bir sahne gündem oldu.

Kurtlar Vadisi'ndeki İsrail-İran sahnesi yeniden gündem oldu! Fenomen dizide çarpıcı detay - Sayfa 1

İran, günlerdir konuşulan 'intikam' saldırısını yaptı, İHA ve seyir füzeleriyle İsrail'i hedef aldı. Dün akşam saat 22.50 sularında başlayan saldırıyla birlikte İsrail ordusu hava kuvvetlerini teyakkuza geçirdi.

18
Kurtlar Vadisi'ndeki İsrail-İran sahnesi yeniden gündem oldu! Fenomen dizide çarpıcı detay - Sayfa 2

DEVRİM MUHAFIZLARI'NDAN ABD'YE TEHDİT
ABD, İsrail'in arkasında olduğunu ilan ederken; İran Devrim Muhafızları, ABD'ye "İsrail'e hiçbir tür destek vermeme veya İran'ın çıkarlarına zarar verecek bir hamlede bulunmama" uyarısı yaptı.

28
Kurtlar Vadisi'ndeki İsrail-İran sahnesi yeniden gündem oldu! Fenomen dizide çarpıcı detay - Sayfa 3

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ SAHNE GÜNDEM OLDU
İran'ın başlattığı İHA saldırısıyla Orta Doğu'da gerilim yeniden tırmanırken, Kurtlar Vadisi'ndeki İran ve İsrail ile ilgili bir sahne gündem oldu.

38
Kurtlar Vadisi'ndeki İsrail-İran sahnesi yeniden gündem oldu! Fenomen dizide çarpıcı detay - Sayfa 4

İKİ ÜLKE İÇİN DİKKAT ÇEKEN TESPİTLER
Söz konusu sahnede; dizideki Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin iki ülke için yapmış olduğu tespitler dikkat çekiyor.

48