Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızıydı! Tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın bakın şimdi ne yapıyor?

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı rolüyle hafızalara kazınan Fatma Büşra Ayaydın son haliyle dikkat çekmişti. Tesettüre giren Kurtlar Vadisi'nin Selvi Çakır'ı Büşra Ayaydın gözlerden uzak bir hayat yaşıyor ve bakın ne iş yapıyor...

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızıydı! Tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 1

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı Selvi'yi oynayan Büşra Ayaydın çocuk oyuncu olarak hafızalara kazınmıştı. Kurtlar Vadisi'nden sonra da Muhteşem Yüzyıl kadrosunda da yer alan genç oyuncu tesettüre girdi ve hayatını gözlerden uzak yaşamaya başladı.

119
Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızıydı! Tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 2

YENİ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi'nin Selvi Çakır'ı Büşra Ayaydın daha önce yaptığı açıklamada "Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana 'Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun' şeklinde tepki gösterdi" demişti.

219
Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızıydı! Tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 3

"Oyunculuk bambaşka bir aşk benim için" diyen genç isim yeni bir iş yapmaya başladı.

319
Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızıydı! Tesettüre giren Fatma Büşra Ayaydın bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 4

27 yaşındaki Büşra Ayaydın artık kendi kurduğu tesettür giyim markasıyla ilgileniyor. Sosyal medyada markasının ürünlerini paylaşan oyuncu paylaşımlarında ise yüzünü göstermemeye dikkat ediyor.

419